Děkuju dvojčátku za ty dva extra super vymydlený dny, na který budu ještě dlouho vzpomínat!Děkuju mamce dvojčátka, že mě tam nechala dva dny oxidovat.
Děkuju dvojčátku, že mi pomohla odtáhnout ten megální nákup z Lidlu, něco takovýho moje peněženka dlouho nezažila a zase dlouho nezažije. Akorát příště musíme vzít těch enerdžáku víc.
Děkuju naší soše, že pořád stojí a že je vždycky tak pohodlná a ve stínu a že se o ní suprově típou vajgly. A taky těm třem stromům, dodává to všemu super atmošku.
Děkuju dvojčátku a jejímu mobilu, na těch fotkách vypadám jako kekel.
Neděkuju svýmu mozku, protože jsme do toho Lidlu museli dvakrát přes celý město s taškama pašovaný Coly a popcornu.
Děkuju, že nepršelo, když jsme čekali na mamku dvojčete.
Neděkuju, že mi nešel Cup Song a ten de*ilní kelímek mi furt padal a vůbec to nebylo rytmický, grr.
Neděkuju dvojčeti, že ze mně chytalo výtlem a fotilo mě.
Neděkuju procházejícím lidem, pozornost nedělá dobře mýmu kelímku.
Neděkuju procházejícím lidem po druhý, nikdo mi za moje vystoupení nezaplatil.
Děkuju mamce dvojčátka, že mělo příjemně v autě.
Děkuju tomu, že má doma dvojčátko mikrovlnku, ledničku a totálně krutopřísný tvořítka na led, ze kterejch ještě teď nemůžu.
Děkuju popcornu, protože tak hezky prděl.
Děkuju dvojčátku za hustodémonský grify při rozdělávání popcornu.
Děkuju kočce dvojčátka, protože mě neškrábla a byla to hodňoušká košiška a nechala se drbat a nadávat si do cypů. A taky čůrala a z toho moje excelence spadla z postele.
Neděkuju kočce dvojčátka, protože mi pořád běhala přes klávesnici.
Neděkuju kelímku na Cup Song, protože mi spadnul do plnýho Matesovýho záchoda.
Děkuju dvojčeti, protože chytla legendární výtlem a já potom taky.
Děkuju Ashovi, Claře, Toníčkovi a Fedkfi, že s náma volali a snášeli naše hemzy, kecy, neustálý výtlemy a moje pochybný obrázky.
Děkuju dvojčátku, že mě nezbilo, když moje maličkost dvakrát schodila webku.
Neděkuju mamce dvojčátka, protože nám dovolila bejt vzhůru jenom do dvou do rána.
Děkuju dvojčátku, protože jsme nešli spát.
Děkuju dvojčátku, že má tak perfektní Wifinu a nevadí jí, když tančím po pokoji, falešně zpívám a u toho kroutím
zad rukama.
Děkuju dvojčátku, že má tak bombovní pohodlnou postel.
Děkuju dvojčátku za krkací soutěž, která vlastně nebyla soutěž.
Děkuju dvojčátku, že jsme se celou noc tlemili do ručníku.
Děkuju dvojčátku, že v noci padali tak legendární hlášky, ze kterejch ještě teď brečím smíchy.
Neděkuju dvojčátku, že mi ruka smrděla jarem.
Děkuju dvojčátku za její větrák, kterej jel nonstop.
Děkuju lustru dvojčátka, kterej mění barvy a je prostě boží a je na to takovej dálkovej ovladač a tim se měněj barvišky.
Neděkuju dvojčátku, že je tak hamižná na všechny svoje ovladače.
Děkuju dvojčátku, že si fluslo žvejkačku do vlasů a ve tři ráno s tim musela běžet do koupelny.
Neděkuju kešu, který se válelo po zemi.
Děkuju za to, že jsme v pět ráno přirovnávali postavy z PLL k zelenině a zapisovali si to.
Neděkuju za UNO, protože dvojče vždycky vyhrálo a pak jsme se na sebe naštvali a teatrálně spolu nemluvili.
Děkuju, že jsme se usmířili.
Neděkuju tátovi dvojčátka.
Neděkuju, že jsme usnuli.
Děkuju, že jsme byli sami doma.
Děkuju za Pitch Perfect a The Breakfast Club.
Děkuju dvojčátku za Simíky.
Děkuju mamce dvojčátka za perfektní rizoto.
Děkuju mamce dvojčátka, že mě hodila domů, když mi ten *swear* autobus nezastavil.
A ještě jednou děkuju kočce dvojčete, protože je to boží kočka a jednou si jí adoptuju.
Edit já:
http://www.youtube.com/watch?v=VwUjTzB7SiM <-- už mi tu jede snad po stý ^^