Hoodně dlouho jsem nedala nějaké děkování.. INU nastal ten okamžik, kdy začne děkovačká
sice krátká ale i tak.
1. děkovačka = Katie...
Děkuju ti za to, že si se mnou píšeš přes skype, že se se mnou díváš na gify, který nikdo nesmí vědět, jakýho tématu byly
.. A taky je mi líto, toho co se ti v poslední době děje, a nevíš jak bych nejradši jela na Slovensko za tebou...:/.. jsi fajn holka, mám tě ráda za to, že jsi pohodářka. Vážně
..
2. děkovačka = Danny...
Danny..ani nevím od čeho začít
.. SMSky (jednou až do mínusu), skype,
Pent, prostě všechno pro mě strašně moc znamená.. Za tu dobu, co tě mám přidanýho, a bavíme se spolu jsem si tě hodně oblíbila... Vážně.. ráda si s tebou píšu.. směju se upřímně, a to s málokterým člověkem.
Dnešní noční povídání jsem myslela vážně..
..
3.děkovačka = Ronnie...
Sice jsme si začali psát na novo tuto půlnoc, ale řeklas mi toho celkem hodně
.. Doufám, že si po také dlouhé době spolu zahrajem RP..
.. a promluvím si.. pokecáme, zajdem na kafe
...
4. děkovačka = RT a všem hráčům...
Teď v září to bude rok, kdy jsem se odhodlala navštívit tento projekt. Prvně jsem ve vším měla zmatek, kazila jsem RP.. Hold, prvňáček.. Ale nakonec jste to vydrželi, což si toho vážím. Jsem nechápavý, blbý člověk a poklona Vám za výdrž. Vážně..
Pár oblíbených lidí odešlo.. (Will, ...) Mrzí mě to. Hrálo se mi s nimi dobře. Ale hold.. člověk nemá někdy čas na hraní a musí dělat práci. A nebo je nebaví. Prostě... chci poděkovat všem, co hráli s mou Sel. I když se s polovičkou nebavím (nebo mě spíš oni se nebaví se mnou. Nechápu do teď co jsem jim provedla. Jejich problém ... ) .. tak je mám ráda. Jak jako postavy tak i hráčky..