Za sebe já mám VELIKÉ poděkování té části RT, kteří připravovali letošní Vánoce, Slavnostní hostinu a oslavu Silvestra.
Skutečně musím po dlouhém porovnávání uznat, že grafika, sladění barev, načasování, výzdoba, organizace, i ochota pracovníků školy pokud za nimi postava přišla ... zkrátka v podstatě kompletní tyto akce, byly na tak vysoké úrovni, že za celou dobu působení na ŽvB jsem asi nenašel konkurenci. Za to skládám skutečně velký obdiv, ale především velké díky za tolik odvedené práce ze které preciznost byla sakra dost znát.
Pak by Theodor na závěr roku rád poděkoval některým spolužákům.
Záměrně vynechá většinu svých oblíbenců, kteří si to také samozřejmě zaslouží, jako jsou Wewe Fixiol, Peter Gholts, Katherine Star, Jacob Sames, Valentine Valleyr, Andrew Smith, Thomas Walker, Daisy Cambell, Simone Pellas, Alice von Thean, Jenifer Dula, Molly Edams, Jenna Vanderwall, Gianbattiste Chiavaelli, Sayaka Hitori, Clara Hambrey... jistě i další a proto jsem právě teď nikoho nejmenoval :-D, abych na někoho nezapomněl ;-) a poděkuje především následujícím:
Děkuji za všechny společné akce, zážitky, povídání, podporu, vynadání, zkrátka za všechno, úplně za všechno co mne kompletně obohatilo těmto nejúžasnějším lidičkám:
- Darius Fixiol
- Lissa Green
- Nicol Pellas
- Katherine Spirit
... a to z řad hráčů, kteří znamenají pro Theodora mnoho.
Totéž platí pro:
- Isabell Roche
- Sarah Senter
- Ashton Chandler
- William Redhorn
... kteří jsou z řad profesorů nepřekonatelní, jsou skutečným vzorem pro studenta a jejich přístup je jen na velikou poklonu !!!
Vylil jsem si na konci roku srdíčko a přeji hezkou dobrou noc :-)
EDIT: zapomněl jsem nejmenovat Gianka, když teď není ve škole, tak doplňuji.