Tak i já se přidám k děkování na konci školního roku...
Strašně ráda bych poděkovala:
1, Všem RT, protože bez vás by to prostě nešlo. Moc děkuji za vaši ochotu, pomoc všem hráčům a celkovou organizaci hry.
2, Všem profesorům, za to, že nás naučili spoustu nových věcí a jsou na nás hodní. Hlavně tedy profesorce Jadzie Kaiteně-Děkuji za váš čas a hlavně za to jaká jste.
3, Všem hráčům. Jak z mé úžasné Nebelvírské koleje (Mám vás moc ráda, jste pro mě druhá rodina
), tak i z ostatních kolejí. Jmenovitě moc děkuji Sophince a Jess z Mrzimoru, za to, že se mnou mají takovou trpělivost a vždy mi ochotně půjčí sešit na dopsání, Blair za to, že se mnou absolvovala trest a hodně mi pomohla, Molly za skvělou cestu vlakem a hezký školní rok, Terry, že je taková trubka a já jí musím na skypu vždy všechno znova vysvětlovat
, "herní" sestřičce Simone, za to, že je, Andymu, za to, že mě ze začátku naučil tolika kouzlům, měl se mnou velikou trpělivost a...(ty víš co
), Thedymu, Spenc, Trix, Dannymu, Mattovi, Georgovi a jeho sestřiččce Jess...mám vás všechny strašně moc ráda.
4, Všem hráčům, kteří hráli a už tu nejsou. Tony-stýská se mi
.
5, Všem ostatním hráčům, kteří hru dělají takovou, že jsem na ní totálně závislá...
6, Všem kterým jsem ještě nepoděkovala a měla bych...(omlouvám se
)