Děkuju tomu, kdo si dnes chvilku zahrál za mého kocoura
první jsem se hrozně lekla, když z ničeho nic utekl a já na něj nemohla kliknout, ale když mi to došlo, byla jsem moc potěšena, je to takové milé
Děkuju profesoru Alertovi za super školní "trest", ke kterému mi ještě uvařil horkou čokoládu. Je pozoruhodné, že když má člověk napsat úvahu o lhaní, nějak záhadně odbočí tak, že na deset stránek pojednává o Bertíkových fazolkách.
Děkuju Mattovi Blackovi, že mně ani Cari neutrhl (zatím) hlavu za to nasáčkování čtyř lidí do jeho pokoje bez Mattova vědomí a svolení.
Děkuju Sayace a jejímu Dikobrazovi, že se díky nim na ošetřovně skvěle bavím.
Děkuju Hayley za to, jak mojí Cari bezvadně podporuje.
Děkuju Alashamě, že nikoho z nás nespapala, když po večerce objevila dva chlapce s dívksmi na toaletách červené barvy a dokonce se s námi dala i do řeči a zasmáli jsme se
také moc děkuji její hráčce, že první žádala mé svolení, aby nás tam náhodně objevila a že mi poskytla zápisky z Alashamy deníku a že si pro to jistě založí nějaké veřejné stránky, protože se to bezvadně čte!
Obrovské díky patří Mitchie, Jordymu a Dannymu Styxovi (dále i Claře a Tonymu, kteří s námi ale mluvili jen chvilku) za celovečerní zábavu nejen ve hře, ale i na skypu! Opravdu jsem se hrozně moc bavila, bylo to úplně parádní!
Ale hlavně děkuju celému žvb za to, že to vůbec existuje, zabaví mě to, pomáhá rozvíjet mou fantazii a něco málo mě to i učí do reálného života, ale hlavně to neuvěřitelně moc pomáhá psychicky!:)
*čte si to po sobě a diví se, že se dneska nějak rozjela*