Děkuji všem rýpalům. Příští rok si dáme asi bez ročenky (nebo pro omezený počet lidí, kteří si to zaslouží), pro nás to bude MNOHEM jednodušší rok a tím pádem nebude týmu nikdo ironicky děkovat za zkažený den, že? Jenom u týhle bitvy byly hromady práce nejen na naskriptování (díky vodáčkovi!), ale vůbec na vymyšlení co a jak (zakomponovat do děje celé ročenky) a i na obsluhování toho všeho přímo ve hře (v momentě kdy jsem tam jen já, opravdu nemůžu každému z vás vysvětlit, že probíhá akce, co máte dělat a tak, je mi moc líto, nejsem Steven Seagal - a tím pádem se spokojte s tim, že vás hodim za čáru a dál je to na vás). Poděkuji si rovnou taky Leonardovi, ten bude rýpat určitě.
Teď bez sarkasmu poděkuju všem co si akci užili. Jistě, chyb by se tam našlo haldy, něco bylo moc lehké, něco moc těžké, něco moc nepochopitelné. Děkuju Morganě a Percivalovi, taky i Nancy, ještě jednou Vodáčkovi, Benovi (i když do mě rýpal asi víc než Brown a Nolin dohromady
), Mordredovi (velký dík), trochu i Lancelotovi (ten mě ale dnes hodně štval) a všem jiným RTčkům co byli ve hře a tolerovali moji podrážděnost (dozvuky sou furt vidět, co?). Děkuji taky všem co konstruktivní kritiku napíší tam, kam patří a rýpání si nechají jinam. Díky ještě jednou