Díky moc skvělé a zároveň nejúžasnější
Cari, se kterou jsem se zvládla zasmát nejen ve hře jako Jenny, ale i jako človíček čumící na obrazovku, kde se hra odehrává. Plus k tomu, že si pomáhala Jenny se zvednout, když byla tak šikovná a spadla ze židle.
Na skype jsi v hovoru taktéž fajn holčina, ještě ke všemu, když něco řeknu a ty to použiješ ve hře (víš, co myslím, ale chtěla jsem to použít já!

). ^^
Jen tak mimo děkování: Vážně by jsi Cari (ve hře, ne reálná osoba) měla přestat pít.. I když ne, s tebou je zábava tak jako tak.

Dále vzdávám díky
Em. Ty jablka a broskve byli doopravdy k snídani dobré, hlavně se s nimi dalo dobře kutálet po stole.
Též jsi na skype super holčina, se kterou se dá dobře kecat skoro o čemkoliv, když na to přijde.
Díky "sestřičce" za oblečení, snad se vrátí v pořádku, jak jsi mi je dala.

A nakonec díky všem, kteří se mnou aspoň jednou promluvili buďto přes skype nebo ve hře, když se o ně Jenny zajímala, ve hře jen některým šťastlivcům, všichni to nebudou. Muhehe. Na skypu vědí kdo poděkování nedostane, ale zde to pro jistotu psát nebudu.
A potom.. Raději již nic, je to dost dlouhé. Maximálně děkuji sobě, že jsem to zvládla sepsat, aby to dávalo aspoň minimální smysl, jak jinak, že?