Poslední poděkování
Tak jako každá kapela někdy odehraje poslední koncert, každý malíř jednou udělá poslední tah štětcem či každý cestovatel se někdy vydá na svoji poslední cestu, stejně tak i přichází i den, kdy se někteří z hráčů ŽvB do hry připojí naposledy.
Jak už někteří „vyvolení“ ví, dnes to platí i pro mě.
Na ŽvB jsem strávila více než dva reálné roky, z toho více než rok a půl za Jade Cornelle. Hra se mi stala zábavou na dlouhé večery, ať už zimní či letní. Zkrátka hru jsem si maximálně užívala, než však přišel bod zlomu. Hra mě bavila čím dál tím méně, až nakonec jsem byla ráda, že buď můžu jít do ní pouze na chvíli, nebo dokonce vůbec, ale snažila jsem se přimět, abych vydržela. A skutečně se mi to po dobu půl roku dařilo. Probíhalo to tak, že jeden den mě hra nebavila a druhý zase ano a těšila jsem se, jak si zase s ostatními zahraji. Pak ale přišel den, kdy jsem měla hry doslova plné zuby a poté se již potěšení z ní nikdy nevrátilo, což vedlo k tomu, že jsem se rozhodla si vzít malou pauzu. Popravdě, prvně jsem plánovala, že Jade zemře, ale poté se přece jen ve mně nějaká ta radost ze hry probudila, takže jsem se rozhodla pro pauzu, která mi snad pomůže, abych si odpočinula a poté se zase nadšení vrátilo, abych se mohla vrátit.
Tímto bych chtěla poděkovat všem, se kterými jsem měla možnost si zahrát nebo se s nimi aspoň potkat. Speciální poděkování ale patří:
Alovi za skvělé konverzace, společné popíjení čajíčku a za důvěru, kterou do mé postavy vložil.
Nat za zábavu, kterou mi hra s ní vždycky poskytovala a za její podporu a přátelství.
Stelle za navázání skvělého přátelství.
Razielovi za skvělé, klidně i několika hodinové kecání o všem možném, ať už to byly smysluplné věci, či úplné hovadiny, jako zda je lepší hudba 70. nebo 80. let, či pomlouvání rodiny či totálně nepohodlných lidí a dalších věcí a samozřejmě také to, že jeho přítomnost vždycky moji postavu namotivovala, aby dosáhla dobrých výsledků.
Giancarlovi za „boje“, které mezi našemi postavami probíhaly a nelituji toho, že jsem od něj nabídku na tohle zpestření hry přijala.
Faye a
Trish za to, že byly těmi nejlepšími prefektskými kolegyněmi, které jsem si mohla přát.
Ronnyemu za to, že i když byl občas (hodně) otravný, udělal pro Jade tolik, že ho má pořád ráda a také za skvělou rozlučku.
Will za to, že i přes rozpad přátelství, se ty dvě zase daly dohromady, takže sem asi patří poděkování za odpuštění.
Kate za to, že i když se naše postavy moc neznaly, i přesto ji Jade může považovat za kamarádku.
Rachel za její neutichající přátelskost.
Avaline,
Ethanovi,
Ciaře,
Lucasovi,
Hugovi a
Finnleymu za zpestření hry.
Lee za přátelskost a ochotu pomoci s kouzly či teorií.
A možná i
Anet a
Katie, bez kterých si už svoje zážitky na hře nedovedu představit.
Z profesorů děkuji
Vivien LaMalet za to, že byla nejen skvělou kolejní, ale také profesorkou a nikdy neměla problém s tím, aby Jade (a nejen jí) pomohla.
Cornellii LaMalet za to, že ji Jade už nikdy nepřestane považovat za profesorku, se kterou se jí podařilo skamarádit.
Archibaldu Leicesterovi,
Jeremymu Hatfieldovi,
Christianu Archerovi a
Douglasu Hamiltonovi za obrovskou ochotu pomoci, ať už se jednalo o učení, či například úrazy.
A také
panu řediteli, že moji postavu jmenoval do funkce prefektky.
A sem také patří poděkování členům RT:
Trixi za to, že jsem se na ni mohla vždycky obrátit a ona mi vždy pomohla.
Vivien a
Jeremymu za to, že jsem se na ně mohla nejen obrátit s nějakou žádostí, ale i si s nimi popovídat.
Sarah za to, že mi umožnila stát se externí spisovatelkou.
Ale nesmím zapomenout také na
ostatní členy týmu, kteří tuhle hru řídí a přeji jim, aby ještě dlouho řídili.
A na závěř poděkování těm, kteří mě přiměli k tomu, abych znovu začala psát svůj deník.
To by tedy bylo k mým děkováním všechno, takže přichází čas na rozloučení. Přeji vám, aby vás hra dál bavila a abyste na ni měli krásné vzpomínky jako mám třeba já.
Díky ŽvB jsem poznala spoustu lidí (i když to bylo neosobně), což vzhledem k mé introverzi beru jako velké překvapení... Dále asi budu také přispívat nějakými zápisky z deníku, na který teď budu mít spoustu času a také se budu objevovat na fóru, takže kdyby někdo potřeboval něco důležitýho, jen račte napsat, a nebo mi můžete napsat herně a já vám třeba někdy odpovím.
Tak a teď se opravdu rozloučím... Všem vám slibuji, že se jednou vrátím. A to jako nová postava, ale především také hlavně jako Jade... Takže se tu všichni mějte krásně a zatím čau!
P.S.: Kdybych se přece jen nevrátila, nemějte mi to za zlé a raději na mě vzpomínejte v dobrém... A nebo i ve zlém, ono na tom nesejde.
Ještě jednou vám všem moc děkuji!