Dobře, asi si trochu vyleju své srdíčko, ale už dlouhou dobu bych to sem chtěla napsat.
Chtěla bych poděkovat celému žvb, jelikož jsem díky němu našla spoustu dobrých přátel a díky zvb se ze spolužačky, s kterou jsme se moc nemusely, staly dobré kamarádky. A ještě bych chtěla poděkovat za ten čas který tomu každý z vás věnuje a zpříjemňuje hru ostatním.
A teď jmenovitě...
Děkuji Vin, že mi obětavě se vším pomáhá, ne jen ve hře, ale i mimo ni, možná bych nebýt ní někdy občas propadla
Děkuji Anet za příjemné chvilky strávené ve hře a ještě příjemnější v čajovně nebo na cestách v autě <3
S tím bych chtěla poděkovat Cass se kterou se má postava nikdy moc nebavila, ale mé realné já až příliš často, až se jí podařilo dostat ke mě domů. Ještě jsem snad nepotkala člověka, který by mě natolik pozitivně ovlivnil.
Děkuji Fi za příjemné večery strávené konverzací, nebýt ní bych asi neuvažovala nad komunikací s hráči mimo hru.
Děkuji Sarah za její trpělivost jak s mojí nemotornou angličtinou tak se všemi přihlouplými otázkami týkající se hry.
Děkuji Jenn, za to, že u ní Wenn může oxidovat a za to,že jeden čas pro mě byla velkou herní oporou.
Děkuji celému Nebelvíru za příjemné chvilky strávené ve hře.
Děkuji Rose, která mi pomáhala se všemi akcemi které mi kdy přelétly přes hlavu. ( Samozřejmě že za to děkuji i Anet která teď musí kolej hlídat pevnou rukou
)
Děkuji Will, že jsem měla s kým chodit za Wenn běhat.
Děkuji Rachel a Lis díky kterým jsem se nikdy nenudila, když jsem zapnula discord.
Děkuji Willovi, který se pro mě stal jediným člověkem který se se mnou podíval na nekonečné anime
Děkuji Lucasovi za ty lumpárny, které jsem mu musela rozmlouvat.
Děkuji El za to jak skvělá byla spolubydlící a překousla že Wenn má všude bordel.
Děkuji Veltovi, protože asi bez něho by mě taková kraviny jako je stará lvice a opelichaný orel nikdy nenapadly.
Děkuji Mervovi, díky kterému jsem málem naposledy nestihla ráno školu když jsem jej potkala, doufám že on aspoň ten autobus stihl.
Děkuji Nice za tu Got párty na které jsme spolu byly na FFku
Děkuji těm lidem kteří přijeli za mnou, když jsem měla zakázané srazy. Tudíž tím navazuji i na to že děkuji všem s kterými jsem se na srazech viděla, snad si Pandemii ještě někdy zahrajeme.
Asi bych tu psala ještě hodně dlouho než bych sem vypsala všechna ta jména takže se omlouvám všem které jsem osobně nejmenovala, ale jen jsem chtěla říct DĚKUJI
Ještě bych chtěla poděkovat lidem kteří již nejspíše nehrají nebo za jinou postavu tak je sem hodím jen jmenovitě ikdyž většina z nich je stejě z Nebelvíru. Takže děkuji El, Jamesovi, Amaiovi, Az, Kristen. Katie a Marry ( Neboj Marry vím že ještě hraješ
)
A kdo to dočetl až sem má muj neskrývaný obdiv.