Uhm, to abych se rozepsal...
Ať si říká kdo chce, co chce. Max byl takhle napsán a to, že byl vyloučen si zasloužil sám. Je to Maxova blbost, ne má. Rozdíl mezi RP a NonRP hrou by měli mnozí rozlišovat a neodsuzovat člověka z toho důvodu, že mu nesedl. Někomu vadilo že Max mlčel a když něco řekl, ohromil tím rozsáhlé okolí. K tomu můžu napsat akorát to, že Maxík byl hodně uzavřený do sebe, a když náhodou vyštěkl, bylo to tím, že už to nedokázal držet v sobě. Tímhle vším ani zdaleka netvrdím, že má hra byla stoprocentní, nikdo neumíme hrát dokonale. K bližším chybám se nemá cenu rozepisovat.
Nebudu se konkrétně ke každému rozepisovat, ale rozhodně bych rád poděkoval hráčce Syd za všechno, co se mnou sehrála a nesmírně si toho vážím. Hráčce Hazel za všechno co udělala a za snahu i důvěru, kterou do Maxe vložila. Azri za to, že se Maxovi nebála říct upřímně co si myslí a že ho občas řádně okřikla, což si ten holomek zasloužil! Jacobovi za.. on ví
a v neposlední řadě Fi za konverzace, které mne nutí neustále a neustále odepisovat! Všech si hrozně moc vážím a nezapomenu na žádnou hru s nimi. Snad mi blížící se maturita nezakáže s váma komunikovat a do ledna to vydržíme.
Byl bych hlupák, kdybych nepoděkoval všem, kteří mne bránili, když měl být Max vyloučen u situace, kdy mu krokouš rozkousal nohu. Opět zde nebylo žádné NonRP, takže rýpálky vyvedu z omylu. Jedná se opět o hru, kdy Max lezl kam neměl a doplatil na to. RT dík za veškerou péči, která byla Maxovi v době zotavování se dopřávána, a Alice dodnes nezapomenu to, že Maxe nekrmila a nechávala ho neumytého!
Všem, kteří Maxe bránili, ať už to byl samotný tým nebo někdo z hráčů děkuji a hodně si toho vážím. Je mi líto že teď Max zklamal.
Rád bych poděkoval i za první ročenku ve vedení Trixi a každému, kdo alespoň chvíli hrál. Dnešní scénka s vyloučením mne rozesmála a za podrobnosti ohledně vyloučení Theovi děkuji.
Zároveň touto cestou a posledním příspěvkem s Maxovo účtem vůbec děkuji všem, kteří alespoň trochu s Maxem hráli a neděkuji těm, kteří mi dokázali hru akorát znepříjemňovat a chovali se hrozně vtíravě a falešně. Nebudu zde zmiňovat určité osoby, oni to o sobě vědí a já nemám za potřebí si kazit den. Také děkuji RT že se mnou v prvním a druhém ročníku pravidelně hráli, včas reagovali za Npc a celkově se mi tato interakce líbila.
Pokud si ti, kteří mne pomlouvali myslí, že to nevím, tak vím, a mrzí mne, že mi to nikdo nedokázal napsat do očí. Jestli by někoho zajímalo, co s Maxem bude dál, řeknu to stručně. Max měl předem určenou hru, jak se bude chovat, jak bude odpovídat a neměnil jsem to, ani po několikanásobném upozornění RP cestou s vědomím, že to dopadne vyloučením. V tak nízkém věku toho zažil spoustu a ne, nechci tu teď každého rozbrečet, takže kapesníčky schováme. (ti co Maxe měli rádi, ti co ne, tak vytáhněte chlebíčky, bouchněte šampus a slavte až do ledna) Zažil toho hodně a odráželo se to na jeho chování. Po nocích nespal, byl nervózní, nebo chtěl zemřít, protože s jednou nohou si připadal od ostatních oddělený. Po jeho vyloučení ho jeho otec neskutečně zmlátil, protože ten kdo Maxe znal věděl, že ho táta nesmírně nenávidí, mlátí ho a to dost surově. Max všechnu tuhle tíhu neunesl a zabil se. Rp vám klidně můžou chodit dopisy s tím, že zkrátka zemřel, kdo chce, ať si to odehrává.
Ještě jednou všem výše uvedeným strašně moc děkuji a věřím, že se s novou postavou začnou bavit stejně tak, jako s Maxem. Žádná má postava už ale nebude Max, což mne mrzí, ale jak říká Theo. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne
Gratulace každému, kdo to dočetl a našel v tom všechno, co chci vlastně říct.
Hurá, máme Holdena z krku.