Nehodlám vám tu vymlouvat vaše přízemní názory, protože jsou evidentně hodně hlouboko zakořeněné v mozku (?).
A říkám snad, že o jiných náboženstvích nic nevím? Jenom prostě nehodlám číst "názory", se kterými nesouhlasím. Stejně tak pochybuju, že vy čtete knihy týkající se jiných náboženství a názorů, když ani nejste schopni přijmout ty moje.
Ano, přesně tato přikázání zpochybňuji. Pokud mám podle Bible "ctít svého otce", bůh se s ním asi nikdy nepotkal. Btw, co se týče přikázání nesesmilníš, dodržovat ho, žádný křesťanský pár nemá děti.
Židi a aboridžinci spolu nemají společného nic, tvrdím snad, že mají? -.-
Připadá mi, že už tu dost odbíháme od tématu a probíráme aboridžince, židy, zmutované E-coli a tak podobně. *vážně doufá, že Eskymák nebude mít náladu rozdávat spambody*
K jádru věci to snad bylo všechno - žádné kopírování, převzatý názor, nebo něco podobného, co se týče vašeho fóra - pouze náhoda, stejně jako to, že jste čistě náhodou narazili na příspěvek na tuto podobnost ukazující. Pokud je to pravda, je to prostě.. náhoda jak Brno. Jestli ne, být vámi, začínám uvažovat o tom, zda dodržuju přikázání, jinak se mnou skončíte v pekle. ^^
Edit Já: taky si jdu pro popcorn, za chvíli mě nejspíš ukřižujou, tak ať to stojí za to