.. ukázka z deníku .... Kejtí mi ho potají čte a řehtá se jako kůň... asi ji dám do postele slámu, ať nemá hlad ..
takže ta ukázka:
..... Opět jsem se probudila později než Kejtý. Buď je to tím, že je mladší a nemusí tolik spát, nebo mi dává do pití nějaké uspávadlo. Ani bych se nedivila, prdlá na to je dost. ...... .........Vloni, do mě hustila učitelka nějaké krávoviny o nějaké zemi, kdesi za mořem, že jsem myslela, že mi prdne hlava. No nakonec to byl jiný orgán. Ty jo, to byla ostuda, jako vymalovaná. Každý se otočil: kdo to byl, ale já se nemohla tvářit, jako by mi vrabci uletěli, protože jsem smrděla, jako zkažená ryba, co taťka vloni zapomněl ve sklepě a našel ji za dva měsíce, když mamka vyhlásila poplach, že něco v domě zdechlo.........
.......Najednou se mamince udělalo šoufl a opět se na svět tlačilo miminko. "Chlapec" volal tatínek a čekal až to babka potvrdí. No nepotvrdila. Drakovi vylezla i třetí hlava....
......Břicho měla jako sud na ryby, a když se předklonila, tak se převalila. Radost pohledět..................
Prosím dejte vědět, zda to vůbec někdo čte
, zda vůbec máme psát dále (vzkazuje Kejtý)
----------------------------------------------------------------------------
deník sester Ray
http://bradavice.dyk.cz