Pravidelně navštěvujte Webové stránky ŽvB www.zvb.cz pro nejaktuálnější informace Discord: https://discord.gg/NqqGcAAwww.facebook.com/zvb.cz
tak, vyskytla sa tu jedna dilema, ktorá vyústila do menšieho výskumu budem rada ak ju pomôžete vyriešiť http://aniyah-eltharin.blog.cz/zosvetlujem blog, lebo som si všimla, že na ntb (kde som desing robila) sa mi zdalo všetko svetlejšie ako na pc (dáva trocha logiku) a jedna nemenovaná osoba vyjadrila názor, že menu je nečitateľné, moc tmavé a aj keď dá jas na svojom lcd monitore na 100% s prepáčením hovno vidí ja vidím všetko v pohode, i na ntb i na pc a preto by som rada aby ste sa na to menu mrkli a povedali, či ho vidíte normálne (pre niektorých bude určo moc tmavé) a či sú slová čitateľné (Prádzniny, 1.ročník atď atď...) nech viem čo s tým spraviť vopred ďakujem PS: Ak sa vám niektoré veci v menu nezobrazia, to ignorujte prosím
pro ty co chtějí blog bez reklam je nejlepší webnode jo a moc hezkej design
Ten deník je vážně suprovej jak se tam dá to pozadí jaký chcete já to nějak nepochytila ...
ne ze by to nebylo tematicky a zapis je celkem dobrej, ale zkus upravit grafiku tak, aby se to dalo cist. to zluto-cerny pozadi znemoznuje cteni. ja vim, ze je to trendy a cool, ale v jednoduchosti je sila a hadam ze menu zatim fungovat nema. bo funkcni rozhodne neni
Citace: Ametten Cold Květen 20, 2012, 03:14:40 odpoledneTen deník je vážně suprovej jak se tam dá to pozadí jaký chcete já to nějak nepochytila ... Díky :-) Ale jinak nechápu ten dotaz
Citace: Hannah Bennett Květen 20, 2012, 05:30:17 odpoledneCitace: Ametten Cold Květen 20, 2012, 03:14:40 odpoledneTen deník je vážně suprovej jak se tam dá to pozadí jaký chcete já to nějak nepochytila ... Díky :-) Ale jinak nechápu ten dotaz myslí asi kosočtverce v barvě koleje.
no ono je strasne fajn ze se ti libi tvuj web. ale na prvni miste ma byt citelnost. a pokud pouzijes grafiku ktera kazdymu rozhodi schopnost dlouhodobe se soustredit na text tak ikdyz je to pekny tak je to na webu nepouzitelny
No jo přiznejme si to.. Samuel už není nejmladší
Citace: Caroline Soon Květen 21, 2012, 03:23:43 odpoledneNo jo přiznejme si to.. Samuel už není nejmladší tssss co si to dovolujes prcku! vzdyt ti jeste tece mliko po brade pouze zastavam nazory ktere jsem pochytil uz na zakladce v informatice a ktere zastava kazdy inteligentni webmaster a grafik Veronica: a odkaz?
Jak odkaz? nejsem sice žádný webmaster, ani grafik ( ) a na počítače jsem asi úplně blbá, ale prostě ten obrázek přetáhneš do novýho panelu a on se ti tam načte bez toho děsně moc rušivýho pozadí
Citace: Hannah Bennett Květen 21, 2012, 10:22:02 odpoledneJak odkaz? nejsem sice žádný webmaster, ani grafik ( ) a na počítače jsem asi úplně blbá, ale prostě ten obrázek přetáhneš do novýho panelu a on se ti tam načte bez toho děsně moc rušivýho pozadí hadej proc jsem tam psal "Veronica: a odkaz?" protoze to nebylo pro tebe ale pro Veronicu Bennett jinak nemusis byt webmaster aby ti doslo, ze to co popisujes je pekne na prd reseni. to je to stejny jako rict zakaznikovi co si prisel koupit auto, ze pokud se mu zda u toho auta slabej motor, tak at si ho sam vymeni. proc bych to jako delal? proste to auto nekoupim. stejne tak si neprectu zapisy na tvym deniku kdybych s tim mel mit nejakou zbytecnou praci navic
Jo odkaz na tenhle log sme tu už viděl. Když mě mate, jak to píše jedna a druhá Nevypadá to špatně. :-)