Bohužel musím Eskymáku konstatovat: Správné zhodnocení situace dáváš, ovšem jiné situace.
Já jsem si nestěžoval, neuváděl jako problém, že není odezva od MP, že na hraní na ošetřovně nikdo nereaguje ani nic podobného. Já jsem na ošetřovně maximálně spokojený, Theodorovi nic nechybí, a ani neměl snahu se z ní dostat ven, jak to to povětšinou podáváte.
O jakou dobu jde jsem uvedl jasně, zopakuji: ... více jak týden.
A jediné o co šlo, proto to bylo také jasně tučně, také zkopíruji:
Jenom skromný dotaz, aby bylo RP v pořádku:
Máme už začít hrát jak je nám z hladu špatně, blouzníme, ne-li pomalu po té době už skoro umíráme hlady? :-)
Naprosto normální dotaz na vysvětlenou a podrobně popsanou situaci ostatním textem. Dokonce i se smajlíkem, kde snad každý pochopí, že nejde o žádný provokativní ani naštvaný smajlík, který dotaz dokreslil.
Ovšem do této doby jsem od Medvěda nenašel jedinou jasnou odpověď na otázku (žádost o radu).
Místo toho jen nastalo vyvolání tohoto chaosu a jak sám správně říkáš, v ostatních do situace nezasvěcených hráčích to jen vyvolalo chaos a zmatek, což mne mrzí, ale skutečně se dalo hned po dotazu jasně odpovědět, vydat pokyn jak situaci zahrát a nebyl žádný důvod k diskusím.