Už stačí ne? Máte někdo problém s někým z RT? Napište si soukromou zprávu a vyřešte si to v ní. Návrhy jsou tu běžně od toho a každý, kdo s nějakým přijde, musí počítat s tím, že se buď zamítne, odezní nebo se časem zrealizuje. Přijde mi fakt trapný o někom nejen z RT psát mimo hru, jaký jsou to hovada a pak si tu lézt (někdy vzájemně) do zadku... Fakt lidi, proberte se, problémy si řešte na podpoře nebo pomocí SZ (však od toho tu jsou) a stůjte si za svým názorem, ať už je jakýkoliv, ten vám nikdo nebere. A mluvím všeobecně ke všem.
A hlavně, věnujte se RP, vím, že se to tu může omílat dokola a dokola, ale i já jako dá se říci spíše pozorovatel (píšu si s pár lidmi mimo hru) jsem si stihla za tu dobu, co hraji (cca reálné 4 roky) jak neustále někdo má potřebu tahat věci, co ví o někom mimo hru i do hry. Hrajeme ŽvB, je to útěk z reality, máme svou postavu a té se věnujeme, ta postava má svůj postoj, svojí hlavu a vy ji ovládáte. Když už si s někým mimo hru nesednete tak to neznamená, že osobu, kterou vaše postava sotva zná, odsoudíte, protože ten někdo se baví s někým, koho vy nesnášíte nebo nemáte rádi. Nekažte si to sobě ani ostatním
. Vím, že se tu pořádají srazy, už se tu i x párů v reálu ,,vyměnilo", ale já osobně nikdy o tom jít na sraz ŽvB nepřemýšlela a ani to neplánovala, nic proti tomu nemám, to vůbec, ale mně osobně vyhovuje o lidech, co sedí za počítačem a ovládají postavičku nevědět nic. Znala jsem pár lidí předtím (ne osobně) a dokážu říci, že čím víc lidí jsem poznala, tím víc mi to vzalo tu atmosféru (s nikým na nože jsem nebyla), ale už je to zkrátka o něčem jiném... Jasně, ŽvB je hra, ale když už se tu spousta lidí s někým zná i osobně tak to RP berte trošku vážněji, protože o tom to je. Nebudu uvádět jména, příklady ani konkrétně případy, nechci se tu hádat a někoho zde rozebírat, proto to nepíšu. Zkrátka mám vás ráda lidi, mám ráda tenhle projekt a baví mě to, neokrádejte se o tu atmosféru
. Všechno je to jen můj názor a pohled.
PS: Když jsem začínala, mé RP taky stálo za prd, sice jsem netahala věci do hry, ale taky jsem nikdy nebyla a ani nejsem perfektní RP hráč, tak to berte s rezervou, nesnažím se tu vychvalovat nebo povyšovat.