Pravidelně navštěvujte Webové stránky ŽvB www.zvb.cz pro nejaktuálnější informace Discord: https://discord.gg/NqqGcAAwww.facebook.com/zvb.cz
Citace: Albert Gold Duben 16, 2011, 11:55:42 dopoledneVesni...ehm obec roku 2007 podle ehm...týdenníku náš region, Lety u Dobřichovic!Já bydlim v Dobřichovicích
Vesni...ehm obec roku 2007 podle ehm...týdenníku náš region, Lety u Dobřichovic!
Vysošina-BYstřice nad Perštejnem -ždár nas sázavou (kraj,mesto,okres
Citace: Kate Simons Duben 16, 2011, 06:23:52 odpoledneVysošina-BYstřice nad Perštejnem -ždár nas sázavou (kraj,mesto,okresjééé to je blízko
tak já abych řekla pravdu... já jsem snad jediná kdo bydlí v takovém zapadákově... Královéhradecký kraj-okres Náchod-město Hronov teda spíš vesnice Zbečník
Citace: Vanessa Smith Duben 19, 2011, 06:01:13 odpolednetak já abych řekla pravdu... já jsem snad jediná kdo bydlí v takovém zapadákově... Královéhradecký kraj-okres Náchod-město Hronov teda spíš vesnice Zbečník Ha..! Já odtamtud někoho znám..!
Citace: Amelia Allingham Duben 19, 2011, 06:27:40 odpoledneCitace: Vanessa Smith Duben 19, 2011, 06:01:13 odpolednetak já abych řekla pravdu... já jsem snad jediná kdo bydlí v takovém zapadákově... Královéhradecký kraj-okres Náchod-město Hronov teda spíš vesnice Zbečník Ha..! Já odtamtud někoho znám..! A kohopak? možná ho znám nebo to jsem já...
Ostravo..Ostravoo....město mezi městy, hořké moje štěstí.
Kladno, to je to město...Kladno...To je ten hit...
Vysočina-Havl. Brod-Chotěboř
Citace: Maya Carlton Duben 19, 2011, 08:27:36 odpoledneVysočina-Havl. Brod-ChotěbořTy zrovna bydlíš blízko. Jsem z Havlíčkova Brodu
Někdo tady z Litoměřic? (Ústecký kraj)
Klášterec nad Ohří, Chomutov, Ústecký kraj