Někteří to už ví, pro jiné to bude novinka. Pro některé to bude radostná novinka, pro jiné zase ne, jiným to bude totálně jedno.
Před týdnem mi bylo koordinátorkou pozastaveno (snad nevadí, že jsem zvolila toto slovo) působení v týmu, a dnes, před chvilkou, bylo definitivně ukončeno z mé strany. A ačkoliv to neznamená, že z ŽvB zmizím, protože mám v plánu i nadále pokračovat v hraní se svými postavami, ráda bych něco sepsala.
V první řadě se sluší poděkovat celému týmu. I když to vždycky nebylo jednoduché, jsem ráda za možnost nějak se na projektu podílet a k něčemu přispět. Na ty dva roky mám plno vzpomínek a zvlášť ty dobré mi už nikdo nevezme.
Stejně tak bych ráda poděkovala i všem hráčům, kterým rovněž vděčím za hromadu vzpomínek. I když se to někdy nezdá, není to tým, kdo hru tvoří, ale především vy. Bez vás by hra nebyla nic.
Sice se mi do toho vůbec nechtělo, protože tutově na někoho zapomenu, ale ráda bych některým poděkovala i jmenovitě:
V první řadě
Doug. Od vymýšlení všeho možnýho, společnýho ponocování, kolikrát až do rána, hraní, stavění, podporu,korektury,... Jednoduše za všechno, co jsme společně (nejen v týmu) zažily a ještě zažijem! A taky za Vica s Lolou, kteří pravděpodobně odcestovali kamsi do Španělska. A pořídili si to zakrslý prasátko. A taky za to víno!
Dále
Viv. Prakticky můžu zkopírovat to samé, co u Doug. Děkuju za všechno, za zaučení, rady, podporu, ponocování, hraní, vymýšlení, vykecávání se na discordu do noci,... Drž se a zůstaň stále svá!
Trixi. Budu se opakovat, ale opět platí to stejné. Děkuju za to, že kdykoliv jsem s čímkoliv potřebovala pomoc, vždy jsi ochotně vypomohla. Za rady a pomoc při stavění. Ať si kdo chce říká co chce, seš nesmírně obětavej člověk.
Sarah. Sice těch společných momentů až tak tolik nemáme, přesto si mě toho hodně naučila a vypomohla mi s hromadou věcí a za to bych ti ráda poděkovala. I za tu zapomnětlivost, která mě někdy šíleně vytáčela, ale bez které bys to prostě nebyla ty.
Theovi. I když jsme se někdo dokázali ukázkově zhádat, dokázali jsme se i skvěle pobavit. I tobě musím poděkovat za podporu, zvlášť v posledních dnech a že jsem se mohla aspoň částečně vypsat. A za rady všechny rady nejen ohledně stavění Mrzimoru.
Lau. Možná jsme nezačaly úplně nejlíp, obě máme často rozdílné názory, které možná ani nejsou tak rozdílné, jak si myslíme. Ani nevím, jestli to dává smysl. Ale děkuji, zvlášť za poslední měsíce a za pomoc s Mrzimorem.
Veltovi. I když si někdy hrozně praštěnej, ty jsi tím, kdo se mě tehdy, před třemi roky ujal jako zmatenýho prváčka, který prošvihl školku a pořádně nevěděl, co dělat. Nebýt tebe, tak myslím, že bych u ŽvB dlouho nevydržela. I když máš svý mouchy (tak jako každej), seš skvelej člověk.
Stejně tak i
Ashounovi. Za všechno to hraní a povídání. Za skvělý vzpomínky. A taky za to, že se každý den můžu bavit nad tím, co ten tvůj hafan zase vyvedl
Lvíčatům. Vždycky budete má lvíčátka. To se nezmění. Sice to ne vždy s vámi bylo jednoduché a někdy bych vás (některé) ráda přetrhla. Ale tohle je něco, na co budu ráda vzpomínat ještě dlouho. Děkuju za tu obrovskou podporu. Za povídání na discu.
Jezevečkům bych ráda poděkovala za reakce na nový Mrzimor, které mi Doug přeposílala. Jsem ráda, že se vám kolej líbí. I za účast na školním výletu.
Lucasovi. Kdyby mi před nějakou dobou někdo řekl, že ti tu budu děkovat, klepala bych si na hlavu. Ale děkuju. Za obrovskou pomoc během několika ročníků školek. Za hlášení všech možných chyb (už mi je ale prosím neposílej
). Za brigády i občasné popovídání.
Dodatečně bych ráda poděkovala i všem hráčům, kteří letos přišli vypomoct během školky. A hlavně Emb, která tam byla prakticky každý den. A taky těm, kteří přišli vypomoct s předchozím ročníkem. I s tím předtím. A tím předtím,... Moc děkuju!
Těch lidí, ať už z řad týmu nebo hráčů, kterým bych ráda poděkovala, jsou mraky. Mnoho z nich už tu ani aktivně není. Takže alespoň takto. Děkuji všem, který jsem výše nejmenovala. Všem, se kterými jsem měla možnost hrát. Ať už za hráčské postavy nebo ty týmové. Všem, se kterými budu mít možnost ještě hrát. Všem, kteří mi během těch třech let s čímkoliv pomohli. I těm, se kterými jsem měla možnost se pobavit.
Děkujuu!