Dobrý večer,
rád bych vyjádřil své zklamáni ze hry. Za léta co hraji ZVB, vidím jak pomalu se Realizační Tým i po snahách dát vše do pořádku hroutí. Pořad se objevují nepokoje, který se nikdy nevyřeší. Pomalu se to přenáší do děje hry a jde to pocítit ze strany hráče. Když jsem tu nastupoval při spuštění prvního roku Beta verze, tak se člověk bál chodívat po temných chodbách a zákoutí, že se něco nečekaného přihodí. Ale jak rok za rokem plynul, pomalu aktivita RT pominula a vše nechává na HT týmu, kteří to už fakt zkur... Dneska vidět něco kde se někdo z RT 100% zapojí a děj celé záhady bude vyřešen až do konce, je něco co už snad nikdo nikdy nezažije. Doufám, že se všechno napraví a kolektiv RT se stmelí a budou spolupracovat.
Pomalu jsi všímám jak RT vyhazuje své kolegy, kteří s celým srdcem chtějí zpříjemnit hraní a pobyt na hradě. Jsem velmi zklamaný, že se nikdo nepostavil za členy z RT, kteří byli neprávem vyhození, protože měli jiné názory a možná i lepší, jak zdokonalit hru.
Tím to ukončuji na protest nesmyslnému jednání RT vůči svým kolegům a hráčům, svoji účast na dění ZVB. Snad někteří budou spokojení s mým ukončením působení ve hře. Všem přeji krásné zážitky ze hry.
PS: ve Havrasparské truhličce jsem nechal něco, co by mělo zpříjemnit pobyt na koleji