http://artairtaran.blogspot.cz/2016/05/36-cold-but-im-still-here.htmlSouhrnné shrnutí ničeho.
Ale mám na vás jednu velkou prosbu. Není to poprvé, někteří si možná vzpomenou, když jsem chtěl psát o okolnostech vzniku samotného malého Arta z pohledu jeho matky. To pořád plánuju vydat, jen o rok a něco později, než jsem plánoval... Ale k věci, jestli můžu být z deníku toho malého pobudy na něco hrdý, je to Legenda. Soudě podle ohlasů, i vás baví ji číst. Co bych ale udělal rád, že bych ji trochu rozšířil. A tentokrát ne o to, jak Art vnímá vaše postavy, ale o to, jak vaše postavy vnímají Arta.
Prvotní myšlenka je taková, že pod popisy jednotlivých postav bych vecpal nový odstavec s jejich pohledem na mou postavu v podobném stylu, jak je psán pohled mé na tu vaši. Nečekám, že by něco takového bylo u všech, přirozeně nikoho nenutím. Kdyby někdo zájem projevil, bude mi velkou radostí to tam šoupnout. Samozřejmě, pokud by měl zájem o sdílení vlastního názoru někdo, kdo v Legendě z nějakého důvodu chybí, budu zase jen rád a můžu zaručit, že se místo najde.
Odezvy ve hře není třeba se bát, musel bych si sám před zrcadlem nafackovat, kdybych něčím takovým ovlivňoval hru, jde mi zase jen o takové veselejší rozšíření. V profilu tady na fóru mám uveden Skype i mail, a poslat to půjde vlastně i přímo přes zdejší zprávy. Budu vážně moc vděčný za jakoukoli odezvu.