Tak i já sem nakonec přidávám odkaz na svůj deník. I když jsem zatím nenastoupil do Bradavic, určitě budete mít na mých webových stránkách co číst.
V tyráži po pravé straně si můžete všimnout čtyř členění. Jedná se o Úvod, Teplo rodinného krbu, Kolejní příslušnost a Můj tajný deník.
V části
Úvod můžete nalézt veškeré informace o mé postavě.
Teplo rodinného krbu obsahuje zatím dvě povídky a jednu báseň. Tato díla totiž rozšiřují minulost nebo jí můžou konkretizovat a určitě další a další budou při dobré náladě a inspiraci přibývat. Byl bych i vděčný za komentáře, zda se vám zamlouvají a zda mám v nich pokračovat stejným či onakým stylem.
Kolejní příslušnost.... no ta vypovídá sama za sebe, i když zatím není jisté, kam vlastně budu patřit... mnoooo XD zatím se alespoň můžete kochat obrázkem mrzimorského erbu
A poslední část...
Můj tajný deník... tak ta bude obsahovat zážitky ze Života v Bradavicích, takže se určitě máte na co těšit.
Mno nyní mi už nezbývá nic jiného, než vám popřát příjemné čtení a hezkou zábavu. Snad se brzy budu moci pochlubit prvními zápisky do deníku