Myslím, že ťa nikto priamo neobvinil z nonRP, citujem z môjho denníka v komentári:
to vaše RP nebolo bohviečo
a to NIE JE to isté, ako keby som povedal "hrali ste nonRP". Miesto tých kýblov špiny, ktoré sú práve teraz na stránke tvojho denníku by som na tvojom mieste pouvažoval nad tým, či vlastne problém nevytváraš ty sám a víriš kalné vody tam, kde to naozaj nie je potrebné.
Ja som sa včera pýtal aj ostatných, či majú nejaké otázky k mojej hre, že každému jednému odpoviem. Okrem teba tam na mňa mala otázky ešte jedna slečna, ktorá tam chcela vedieť nejaké podrobnosti ohľadom jednej prváčky. Okrem vás dvoch sa na moju hru už nepýtal nik. Rád by som teda vedel, koľko špiny treba verejne vyfabulovať proti niekomu na to, aby si dosiahol svoj cieľ. Totiž, toto je RP záležitosť a to, že sa tvoja postava v RP chovala tak ako sa chovala sa bude riešiť v RP, s charakterom mojej postavy, NIE s charakterom seba, ako hráča.
A netitulujem sa ničím takým, ako si spomenul v tej znôške útočných rečí. Žiadny "top znalci RP" určite nie sme, ale každopádne máme s RP najviac skúseností. A len tak pre zaujímavosť, žiadny prehrešok neposudzuje iba jeden člen tímu, my totiž spolu komunikujeme, sme predsa tím, a nerozhodujeme len za seba, takže to, či je niečo nonRP alebo RP sa posudzuje v kolektíve.
A nechápem, prečo stále útočíš a kopeš. Obviňuješ nás, ako RT tým z toho, že sme "mocné RTčka" čo furt držia spolu. Nechápem o čo ti ide, ale minimálne za seba hovorím, že mojím cieľom je hru skvalitňovať aj pre iných hráčov, a to množstvo práce, ktoré do hry vkladáme z pozície RT, a okrem práce aj času, ktorého nikdy nie je nazvyš.
Opakujem - NIKTO ťa neobvinil z nonRP, citácia jasne hovorí, že celková úroveň hry bola slabá, a síce, že bola na hrane s nonRP, ako nonRP sme to nekvalifikovali.