Plně souhlasím s Carlem, když jsem si přečetl ten zápis, udělalo se mi ,,špatně" . Jsi opravdu velký pisálek. Udělal jsi z toho frašku.
Vyjádření k blbostem:
1. jeho nezkušená ruka mým štítem neprošla-chtěl jsem tě zastavit, ale nemohl jsem tě zasáhnout, protože ty jsi mi utíkal.
2. Ani se nebudu zmiňovat, co jsem mu provedl na školních pozemcích-opravdu nevím co jsi mi provedl, protože jsem vůbec na školních pozemcích nebyl.
3. A opět omračovací kouzlo, před prefektem jeho koleje. Opět se netrefil a poté co spatřil prefekta, vzal nohy na ramena a já se pobaveně díval, jak mizí ve dveřích do sklepení-Žádal jsem prefekta aby tě zastavil. Ty jsi hned utíkal do sklepení a já tě chtěl zastavit. Běžel jsem za tebou.
4. Wooda odzbrojil a schoval mu hůlku-hůlku jsem v té době neměl v ruce. Nikdo mě neodzbrojil a vůbec mi nikdo hůlku neschoval.
5. Wood se skácel a upadl-nechápu proč bych se měl skácet a upadnout.
6. Za Alici nakonec šel bojovat Wood, asi je to pár, nevim, a vše bylo připraveno k souboji-chtěl jsem si Coldena vychutnat. Žádný pár nejsme.
7. Wood se naparoval, jak vyhraje a pak konečně zmkl-stál jsem a čekal jsem, co bude dál.
8. Wood už neměl dost odvahy, aby se souboj odehrál po večerce na střeše-vy jste mně ani nevyzvali k boji.
9. Kouzlení si taky všimla Alice, a když jí došlo, že by kvůli Woodovi mohla ztratit její kolej body, zakročila-zajímavé je, že kvůly alici přišla naše kolej o 30 bodů (možná i o víc).
Pěkné pomluvy a lži.
ps.: Celé to odstartoval Foley. Na lektvarech, když jsem žádal profesora o přísady, tak napsal emot *směje se Woodovy*. Když jsme čekali u učebny přeměn, tak jsem napsal emot *směje se Foleyovi plešaté hlavě*. Pak na konci mně přebarvil vlasy. Běžel jsem za ním, protože jsem chtěl slišet, proč to udělal. Utíkal jak zbabělec.
toto jsem napsal, protože nechci, aby si o mně každý myslel, že jsem JÁ nějaký zbabělec...