Pravidelně navštěvujte Webové stránky ŽvB www.zvb.cz pro nejaktuálnější informace Discord: https://discord.gg/NqqGcAAwww.facebook.com/zvb.cz
Download klipu ve verzi pro Psion (bez zvuku a obrazu): to by nestálo za to
narione, ty taky prd vydržíš EDIT: jinak ted stahuju z toho pro slováky a jedeto kolem 100kb/s takže v poho , to ulozto mi nejede ani 1kb/s
Pekný video Škoda, že jsem zrovna byla v tom Švédsku.. Nejvíc mě mrzí, že jsem nebyla na Kučířově extra dobrodružném výletu
Citace: Eluhejnsi Goldoni Červen 30, 2008, 07:14:16 odpolednePekný video Škoda, že jsem zrovna byla v tom Švédsku.. Nejvíc mě mrzí, že jsem nebyla na Kučířově extra dobrodružném výletu aspon jeden! aspon jeden! => priste se jde zas!!
Citace: Eskymak Červen 30, 2008, 12:16:15 dopolednenarione, ty taky prd vydržíš EDIT: jinak ted stahuju z toho pro slováky a jedeto kolem 100kb/s takže v poho , to ulozto mi nejede ani 1kb/s Vieš ja nechapem vas, prečo to davate stale na to debilne ulož to. Je predsa tolko lepšich a rychlejšich uploadov, uložto je velmi pomale.....
Citace: kucir Červenec 01, 2008, 09:18:41 dopoledneCitace: Eluhejnsi Goldoni Červen 30, 2008, 07:14:16 odpolednePekný video Škoda, že jsem zrovna byla v tom Švédsku.. Nejvíc mě mrzí, že jsem nebyla na Kučířově extra dobrodružném výletu aspon jeden! aspon jeden! => priste se jde zas!!Jelene, my půjdeme do hospody, viď?
Citace: Narion Themiall Červenec 01, 2008, 09:44:57 dopoledneCitace: kucir Červenec 01, 2008, 09:18:41 dopoledneCitace: Eluhejnsi Goldoni Červen 30, 2008, 07:14:16 odpolednePekný video Škoda, že jsem zrovna byla v tom Švédsku.. Nejvíc mě mrzí, že jsem nebyla na Kučířově extra dobrodružném výletu aspon jeden! aspon jeden! => priste se jde zas!!Jelene, my půjdeme do hospody, viď? na limonádu? :-)jinak tě Jelen, jakožto příslušník ehm policie (pomáhat a chránit) bude muset nejak postihnout za piti alkoholu a hospode pak ulozit nekolikamilionovou pokutu
já nepiju alkohol!
ja osobne vidim svou nejvetsi radost z tohoto srazu v tom, ze se mi podarilo pomoct memu dobremu priteli jelenovi tim, ze jsem vsechny presvedcil, aby priste sli s nim na vylet do mesta, nejlepe celou cestu po dlazdene silnici a pokud mozno po rovine.
Citace: Matthew Lergon Červenec 01, 2008, 07:48:03 dopoledneCitace: Eskymak Červen 30, 2008, 12:16:15 dopolednenarione, ty taky prd vydržíš EDIT: jinak ted stahuju z toho pro slováky a jedeto kolem 100kb/s takže v poho , to ulozto mi nejede ani 1kb/s Vieš ja nechapem vas, prečo to davate stale na to debilne ulož to. Je predsa tolko lepšich a rychlejšich uploadov, uložto je velmi pomale.....Mno, nemáš tak úplně pravdu. Ulož.to je celkem rychlé, problém však je, že z naznámého důvodu na Slovensku jde velmi, velmi pomalu. Je to známý problém ale je to tak. Mno pokud si na to vzpomenu tak až se vratim domu, tak to reuploadnu třeba na Rapida