Je to stále stejné, jen jiní hráči a role se vyměnily
Mě třeba co jsem si tak za tyhle herní prázdniny stihl všimnout, přijde úsměvný, že jenom o rok starší nebo několik let starší prcci (sorry, někteří puboši) všichni hejtujou od prvního dne v Kotli úplně všechny prváky (non sense), poučují je o chování jako kdyby jim bylo 50 let a byli moudřejší než Sokrates (non sense 2 - sami by na svůj věk 13-15 let měli být právě oni nejvíc na ránu a co vlastně vidím v okolí, tak i starší 17). Přitom zapomněli, že nedávno právě oni byli v plenkách, taky někdy začínali s touhle hrou, nevěděli pomalu ani jak napsat ve hře písmeno a chovali se stejně, ne-li hůř (mluví i za sebe před lety).
Mj. mě dnes u noťáku rozsekali Nebelvířští (u kterých bych čekal týmovýho ducha a skvělej kolektiv), kteří se furt předváděli kouzlením třesoucího kouzla, šťouchání, barvení na moji postavu a když kluk
ze srandy řekl, že jim to přebarvování a šťouchání vrátí, až se to naučí, hned do něj valili, jak je drzej a bla, bla, bla cosi (o rok, dva starší studenti - to jako fakt?
) Potom tam jeden frajer kouzlí cosi s vodou, říká to několikrát nahlas, tak to prostě moje postava logicky uslyší, vytáhne hůlku, že si to
jednou (ne, vážně nehodlám spamovat 100x) ze zvědavosti a nadšení vyzkouši, jestli to zvládne a hned ji milí kamarádi z koleje odzbrojí a seberou hůlku. No, chtěl bych vidět takovejhle nádhernej první den ve škole i v reálu
To bych fakt koukal...
Ale je to hra, beru to s klidem a aspoň jsem měl o zábavu dneska skvěle postaráno, včetně monologu s naší figurínou Jimbem, z toho taky chudáci nechápali
edit: S tím Role Play bych teda asi u všech pomlčel, protože to bych byl nucenej začít hrát extra RP, jelikož by moje postava nejspíš po první noci v Nebelvíru začala kamarádit právě s těmi, co je nesnáší a stal by se z něj záporák numero uno a černá ovce koleje. Ale ještě, že má hodně veselou povahu a nebere věci vážně