Tak jo, taky se přiznám
. Jsem taky prvák a už se mi i něco stalo. Nenapadlo mne že to jen tak 11ti letá holčička neudělá
(ve skutečnosti jsem blondýna).
Zabíjela jsem jako 11ti letá králíčky a chtěla z nich kůži a jídlo
. Když na to přišli RŤáci (To už je jak rakeťáci
), já v tu chvíli nakupovala dvě knížky na příčný, naneštěstí si to prodavačka popletla a chtěla mi vydat učebnice pro první ročník, které už jsem dávno měla nakoupené. Když jsem ji vysvětlovala co jsem to vlastně chtěla, záhadně jsem zmizela a RT si se mnou povídali.
Nakonec mne tedy propustili a já si vzpomněla, že jsem u paní prodavačky nechala jak peníze (kterými jsem omylem platila tu sadu pro první ročník), tak i ty dvě knížky a dokonce jsem ani neměla tu druhou sadu učebnic.
Jelikož byl poslední den nákupu v Příčné, tak jsem se zpátky řítila k jejímu obchodu a zjistila jsem, že má zavřeno. Naštěstí to byla jen přestávka, ale mezitím se mi nějakým podivuhodným způsobem ztratila taška, kterou jsem nosila, na cestu za stěny obchodu. Tak jsem si napsala page na tašku a doufala, že i ji dostanu zpátky.
No nadávala jsem za kompem jak střelená, to musím přiznat, protože tolik věcí v jednu chvíli se mi ještě nestalo.
Nakonec tedy paní v knihkupectví otevřela a když jsem ji vysvětlila, že mne přemístili nějací kouzelníci, naštěstí si mne pamatovala a vydala mi jak knížky, které jsem chtěla, tak i vrátila přeplacené peníze.
Takže nejdřív králíci, pak mne unesou "kouzelníci"
pak peníze a knížky a nakonec zmizela i taška s mnoha věcmi
Naštěstí to vše dobře dopadlo