Moji milí spoluŽvBáci,
v realizačním týmu už máme vedení na další reálný rok, a moje služba tak skončila. Už dlouho jsem rozhodnutá, že tím zároveň končím svoje šestileté aktivní působení v týmu (po sedmi a půl letech na ŽvB celkově).
Bylo to krásné! ŽvB mi hodně dalo a myslím, že jsem i já hodně dala ŽvB. Jenom to po určité době už prostě není ono a je čas uvolnit místo novým lidem a myšlenkám. Aby ŽvB mohlo ještě dlouho lidem něco dávat. Kromě nabytých organizačních i jiných dovedností chci vypíchnout skutečnost, že jsem tu našla lidi, který už mi nikdo nevezme. Přeji vám, aby se vám povedlo to samé, protože to je to nejvíc.
Nikam nemizím, a proto se můžeme nadále vídat na srazech, které budu navštěvovat již jako čestný člen kompostu. (Tady měla být urážka na brněnské srazy, ale nechci se opakovat a hlavně mě nic nenapadá
) Ve hře se taky občas můžou objevovat moje hráčské postavy. Vlastně věřím, že tenhle krok mi pomůže v tom, aby mě hra s nimi znovu bavila.
Tak tedy adié!
Vaše Nancy Orwell, Alashama Mang, Rosie Spinnet a tisíc epizodních postav
P.S.: představení nového užšího vedení bude, stejně jako možná ještě nějaké další překvapení