-když si člověk vystojí poprvé u Ollivandera dlooouuuuuhou nudnou řadu a sotva je poslední človíček před váma, přijde segra a chce něco šíleně akutně řešit (pak je uražená že kvůli počítačové blbosti na ni nemám čas)
-když se mají dělat zkoušky z lektvarů, celou dobu v klidu a pak člověk zjistí u hry, že se mu děsivě seká net (takže nesthne správně změřit teplotu kotlíku), příp dochází baterky v noťasu z toho čekání, protože nebyl celou dobu na kabelu v síti! (než najdete dráty a než to připojíte lektvar se vám po---kazí)
-když se u zkoušek OVCE dělá poznávačka lektvarů a JÁ NEMŮŽU NAJÍT KDE to mám hergot všechno napsané!!!
-když se jde člověk jde do hry přihlásit jen na chvilku - jen ze zajímavosti nebo proto, že nemá moc času, a strhne se nějaká neočekávaná akce, k něčemu se připletete, a málem vám z toho ujede autobus na trénink (nebo rovnou ten trénink zavrhnete a sedíte doma u kompu)
-když stojíte dlouhou frontu nebo čekáte někde třeba na zkoušku a stova máte jít po takové době na řadu už se vám CHCE DĚSNĚ na záchod!
-když je všude nuda, jen tak jdete někde na hradě po chodbě, stačí malé vyrušení (někdo na skypu, SMS, zvonek u dveří) a než se za 5-10minut ke hře vrátíte (zcela vyjímečně zjistíte až večer při vypínání PC že jste STÁLE online a na tom samém místě) člověk zjišťuje, že jím pročli 4 duchové, mluvili na postavu 2 další hráči a nejlépe ještě mě rozhlasem volal profesor do kabinetu.