Shyam Staar
Mám 21 rokov a žvb poznám už od doby alfaprovozu, pokiaľ sa nezrušil a nezačalo sa pracovať na betaprovozu. Keď začal betaprovoz, už som bol starší, v reálnom živote niekde inde (rozumej škola), takže času pomimo nebolo. Až pred rokom som sa rozhodol opäť vrátiť k hre a neľutujem. Momentálne študujem na vysokej škole, no hre sa snažím venovať ako to len ide (bohužiaľ cez skúškové obdobie menej, ale snažím sa).
Čo sa týka času, ktorý by som mal venovať funkcii Zástancu hráčov, pre prípad, že by som bol zvolený - nechám posúdiť na vás, ako často ma vídavate v hre. Ale nie je to len o čase v hre - dostupný na internete som skoro stále - skype, FB, aj tu na správach. Zastihnúť ma ozaj nie je problém
ŽVB je podľa mňa skvelý projekt a jednou z vecí, ktorá sa mi páči je to, že tvorci hry a tí, ktorí k chodu hry prispievajú si vážia hráčov a zaujíma ich ich názor. A to je vlastne funkciou zástancu nie? Byť tu pre hráčov, načúvať im, riešiť ich problémy a tie posúvať ďalej. A myslím, že toto naozaj dokážem
Počúvať, snažiť sa riešiť a pokiaľ možno, tak aj vyriešiť veci, na ktorých nám, ako hráčom záleží. Pokiaľ môžem a viem pomôcť, tak pomôcť chcem
(a po čom strašne túžim už od alfaprovozu, prispieť aspoň niečím k chodu tohto skvelého projektu )Plán? Počúvať, zapisovať, riešiť a pomáhať
Nič konkrétnejšie mi nenapadá
Edit: Mojim zástupcom je Jacob Klement