Hráči, kolegové... Přátelé,
na RT fóru visí tato informace už nějakou dobu, aby se všichni mohli smířit a rozhodl jsem se tuto informaci už uvolnit i hráčům a ostatním. Nuž, neprotahujme to - po skončení školního roku jsem se rozhodl ukončit svoje aktivní působení na ŽvB.
Strávil jsem tu 11 herních let (téměř 4 reálné) a mohu skromně poznamenat, že jsem tu zanechal svou stopu a nějakou svojí práci. Angažoval jsem se v mnoha projektech, od těch nejúmornějších, jako je promazávání účtů, až po výuku formulí a rétoriky a hlavně questy. Převážně v ročenkách jsem se kdysi angažoval hodně, moc hodně. (Dokonce myslím, že všechny od Historického roku dál pocházely z mého pera původně.. Snad někomu nekřivdím
). Psal jsem do věštce, hlavně na sportovní přílohu jsem hrdý
Pozvolna přecházím k tomu, proč jsem se rozhodl ukončit své působení. Vše, co je uvedeno v odstavci výše jsem kdysi vykonával s nadšením, se zápalem. Ten zápal se však čím dál tím víc vytrácel. A nutno dodat, že tenhle rok loguju Miguéla jen z nutnosti a po té, co jsem napsal návrh ročenky, jsem na ní ani nesáhl. A tak jsem tento školní rok začal uvažovat o konci... (a kdo ví, třeba ta hádka s jistou E. R. byla předznamenáním konce, avšak určitě to není její vina) A nakonec jsem si na to sám musel kývnout. Nutit se do toho nemá cenu, to mi snad dáte za pravdu
Musím se přiznat, že ne vždy jsem měl všechny rád. Ne vždy se mi se všemi líbilo spolupracovat. Ale to snad ani nejde mít rád všechny, byť tedy já jsem se snažil ke všem přistupovat maximálně neutrálně, nikdy hůře. Snažil jsem se, aby o mě hráči měli dobré mínění a věděli, že se na mě můžou obrátit, že pokud mi to situace dovolí, tak jim pomůžu. Povedlo se mi to? Doufám, že ano, ač odpověď se asi nikdy pořádně nedozvím.
Určitě nebude jednoduché se tu s tím úplně rozloučit a určitě se na vás někdy přijdu podívat, ať už do hry, tak i na sraze
A samozřejmě si s vámi rád popovídám na ICQ či skypu.
Dávám vám sem prostor napsat mi, co si jen budete přát. Zhodnocení mého působení, kritiku, pochvalu, poslední vzkazy
Přistoupím k tomu všemu tak, abych věděl, co na sobě IR pilovat a čeho se vyvarovat.
Všechny mé projekty, včetně HT samozřejmě dokončím nebo předám kompetentním osobám. Nemusíte mít strach.And now my watch is ended...