Zaprvý bych měla dotaz, k tomu ale i návrh, proto to dávam sem.
Chci ze zeptat, jestli se dění v ŽvB bere jako skutečnej život v letech, který právě probíhaj, tzn., jestli se tam může mluvit o událostech tý doby, a tim myslim i hudbu - dneska jsem chtěla začít mluvit o Nirvaně(v tý době už hrála) a nebyla jsem si jistá, jestli můžu, tak jsem radši mlčela. Jasně, že většina hry je zaměřená na ten kouzelnickej svět, ale říkala jsem si, že by mohl bejt dobrej nápad udělat i mudlovskej časopis, a protože by lidi moc nebavilo číst běžný události, mohl by to bejt hudební časopis. Prostě by tam byly novinky o tehdejších mudlovských kapelách a hudbě. Myslim si, že by to mohlo mít docela úspěch a hodně lidí by si to rádo přečetlo, samozřejmě by to nebylo uplně zadarmo, ale dalo by se to koupit např. v mudlovských obchodech a do Bradavic doručovat na přání - to se snad smí, ne?
Samozřejmě tim nemyslim "běžte udělat", mohla bych to dělat já. Vycházel by 1x tejdně. Sepsala bych to a vy byste to po odsouhlasení dali do hry jako noviny.
Tolik k mýmu nápadu, pochopim, když to hned zavrhnete.. Jenom mi to přišlo jako zpestření(+víc o mudlovským světě, tim pádem ještě o trochu víc reálný) a zároveň bych mohla aspoň něčim do hry přispět. Mohla bych se pokusit sepsat jedno číslo, a vy byste mi řekli, jestli je to něco, co by se dalo zvážit. Všechny články by byly týkající se určitýho měsíce, ve kterým právě budeme(proto 1 časopis = 1 tejden) a byly by založený na skutečných událostech.
Zkritizujte mi to, nebo přijměte můj pokus, budu ráda za všechno.