Také se mi tutorial hodně líbil. Bylo fajn, si nejdříve zjistit jak hra funguje, aniž bych kazila hru začátečnickými chybami
Jakožto nováček ve hře (nemyslím v RP) napíši jen v čem jsem měla v tutorialu problém.
Co se týče jízdenky to bylo vše v pohodě, i chodit jsem se naučila dobře potom, co jsem pořád vrážela do sedadel a neuměla se trefit do dveří
Co mi však dělalo problém a při tutoriálu jsem nevěděla jak napsat "[ja" pro status hladu a žízně.
Opravdu si nepamatuji už jak to tam bylo přesně napsáno, jen vím, že jsem to četla asi 5x a pořád jsem přemýšlela, jak to vlastně mám napsat a zkoušela jsem to. Se znakem "[" nebyl žádný problém, jsem uživotalkou systému a počítače Mac, mám to trochu na jiném místě, ale v tom problém nebyl. Jen jsem nevěděla co mám za ten znak napsat. Je možné, že to tam bylo napsáno a já jsem si to neuvědomila
. Toto jsem zjistila až na ICQ podpoře
Později se mě pár lidí ptalo, jestli nevím jak zapnout [emotemenu. Já si to našla podruhé v Ovládání hry na webu. Opravdu už netuším, zda to v tutorialu také bylo napsáno, mám dojem že ano, ale i tak raději to sem ještě píšu.
Jinak se mi tutorial opravdu moc líbil a děkuji za průvod hrou, hodně pomohl
Hodnotím kladně!