Tak zaprvé, abych nás ospravedlnila, ptala jsem se na to, co není rp, respektive jsem se chtěla zeptat na to, na co jsem se později ptala uživatele Bc. Vodáček je osel (pokud jsem zkomolila jméno, omlouvám se, nechtěla jsem), takže ten ví, o co jde, a to bylo z toho důvodu, že mi naskočila tabulka ve hře a já nevěděla, co to je a chtěla jsem vědět,jestli to někdo měl taky.
Zkratku "jj" používám i normálně slovně, takže jedinej "zabitej" jsi z toho asi ty. Neříkám jo jo, nebo ano ano, ale jj. Jsem tak zvyklá. Nebudu měnit zvyky jen kvůli tomu, že se to slečince nelíbí.
To, že jsem ji hledala -->jo, hledala, ale ve hře, jiné účty na sebe nemáme!, a moje postava pobíhala po celé mapě. Ty jsi se mnou nebyla a nikde jsem tě ani neviděla, takže nemůžeš říct ani popel. A ptala jsem se jí, kde byla, když jsme byly dohodnuté, že se sejdeme u stanu a ona nikde.
A ještě něco --> pěkně vystřihuje věci z kontextu.
To, že jsem dál psala, že dělali šašky a že jsem si všimla, že tam nikde nejsou, tu už není, že?
Lee to napsalo, že je to non rp informace, mně to nenapsalo nic, protože já nic takového nepsala.
Takže tak.
Pokud dostanu trest, přijímám ho. Jen bych příště mladou dámu poprosila o to, když už dává teda printscreen, ať ho dává CELÝ a NEvystříhává jen věci, které se JÍ HODÍ. Ono to totiž pak vyplyne úplně jinak, než to bylo.
P.S.: vzhledem k tomu, že šepot Lee ani nejde (nevim proč), ti nic neušlo, neboj.
A není to poprvé? Aha, tak to jo
Bolí oči? tak je zavři nebo si do nich nakapej kapky, třeba to bude lepší.