Tak, dneska sa mi sníval teda riadne čudný sen zmiešaný s minecraftom zo začiatku (na vysvetlenie, existuje server s Rokfortským hradom, ktorý je dokonalý a tak si predstavujem, že niekedy bude vyzerať aj v žvb).
Hrajú: Katie, Matt, Berry, Gina, Gian, Alashama, Nika a Sam Hummingovy, prízrak
Na hrade boli nejaké historické slavnosti koncom roka(nie to čo sme mali minulé šk.roky, ale jednodenné, boli tam trhy a rytierske súboje atď) a nádvorie bolo krásne zdobené a ja som bola samozrejme ako Katie s hnedými vlasmi. Išla som tam s Mattom a viem, že som sa musela po niečo vrátiť do izby. Tak som tam išla a keď som vstúpila dnu, bola tam Berry a balila sa na cestu domov. Tak som do nej hneď zaryla, že či ju pustili z psychiatrie a ona MILO odpovedala, že áno a že či nechcem niečo ukázať. Tak som súhlasila a išli sme do prefektských kúpeľní, ktoré mali úplne inde vchod (a celkovo hrad vyzeral inak
) a heslo dnu si už bohužiaľ nepamätám. Viem, že teraz sa to strihlo ako film a už sme boli v plavkách, lebo tam bol bazén a bola tam Gina, Gian a Berry. Gina ma spaľovala pohľadom. Potom zase strih, zrazu som to bola ako hra, ja som hrala za Katie a v chate (ktorý bol normálny na chatovanie, lebo rozprávali sme sa za postavy mikrofónom) bolo napísané, že Berry chce Giana a my sme sa tam začali smiať, že chce mladšieho lebo jej nikto neostal (bolo to hnusné proste) a videla som Matta, ktorý ma hľadal (všetko už bolo ako hranie hráča za postavu) a ja som mu musela ukázať tú prefektskú miestnosť. Akože, ani ma nenapadlo, že tam ešte niekto bude a vtrhli sme dnu a hneď sme sa otočili a utekali preč lebo tam bola Gina a tak a kedže som to už nehrala z prvej osoby, videla som, že tá miestnosť sa delí ešte na nejaké miestnosti kde má Gina veci a býva. S Mattom sme utekali niekde do miestnosti, kde to vyzeralo čudne, boli tam ako keby polia a tak a aj keď Matt chcel ísť preč, ja som pokračovala až na koniec (už to bolo z prvej osoby) až som narazila na tmavú miestnosť, kde bola obrovská skriňa a keď som ju otvorila, vyzerala ako trezor. Zľakla som sa hneď na to, lebo tam viseli dve hlavy. Niky a Sama Hummingových. Bol to šok, boli scvrknuté a zvráskavené a boli zavesené na špagátikoch. Zobrala som ich za tie špagátiky a išla ďalej kde boli obrovské dvere a na nich bol lapač zlých snov, len obrovský a boli tam všelijaké predmety na ňom. Skúsila som zavesiť tie hlavy na ten lapač a dvere sa otvorili. Matt už so mnou nebol, čakal vonku a ja som vstúpila dnu. Bola to tmavá miestnosť, zasvietili sa sviece na modro a mne sa zahmlelo pred očami. Vybehla som von a povedala som Mattovi zúfalo, že som začala rituál na privolávanie ducha či čo. Rozbehli sme sa preč od tej miestnosti až vonku, kde bola búrka a ja som sa rozhodla z vlastnej blbosti skúsiť či ten rituál bude fungovať. Povedala som nejaké slová čo si nepamätám a z komína vyšiel modrý svietivý dym a ozíval sa ku mne.
Tu som sa zobudila, ale ešte to pokračovalo keď som zaspala
Všetko bolo už ako v hre, ja som videla aj do iných miestností a tak a stála som pred tou miestnosťou, kde boli tie polia či čo. A vedľa tej miestnosti bola ďalšia miestnosť, stála som za dverami, moja postava bola neviditelná a mala som profesorský mód (to jest, vidím všetko čo je skryté a tak
) a v tej miestnosti ďalšej bola Alashama, bola to čudná miestnosť, boli tam erby koľají, všelijaké páky na stenách a jedna kniha uprostred a Alashama do nej stále niečo písala a hovorila si, že dúfa, že konečne príde Dumbledor.
The end