Chci poděkovat všem, kteří mi pomáhali s přípravou Středověkých slavností!
Jmenovitě Lauren, která mi pomáhala nejen stavět, ale také byla skvělou lektorkou jízdy na koních, šampionem rytířského klání, vypomáhala při výrobě mečů a samozřejmě vlajkonošem vedoucí zbrojnoše a rytíře v průvodu.
Dále Archiemu alias Alfrédu Velikému a zároveň rytíři Robinovi s něměckým původem, který bravurně zvládá stresové situace a prohry
, a který mě k vytvoření celé akce dokopal. Byl velkou psychickou podporou a zároveň zvládal odpovídat na mé hloupé dotazy.
Královně Sarah alias příteli na telefonu, která s ochotou a bez keců na zavolání přiběhne, všechno opraví a naprogramuje.
Charlie, která mi vytrhla trn z paty při lekci šermu. Byla skvělým královským šaškem a dokonalým rytířem. Příště už vyhraješ! Slibuju!
Jerry, vůdci královských bubeníků, která vždy uměla poradit, a díky které jsem se cítila bezpečněji s agresivními rytíři a kostlivci.
Scarlett vedoucí prostého lidu. Nancy fotografce, díky které mám na celou událost památku. Benovi, opraváři rádií. A dalším členům týmu, kteří ochotně pomoc nabízeli.
DĚKUJI VÁM! <3
Samozřejmě děkuji i vám, kteří jste se akce zúčastnili a krásně hráli. Jsem ráda, že jste se do všech připravených aktivit zapojili a doufám, že jste se i trošku bavili.
P.S.: To si vážně nikdo nevšiml těch rajčat? Doufala jsem, že zahájíte rajčatovou bitvu!