Děkuju Clapce za to, že pořád nemám hůlku a štve mě to. *Nápadně naznačuje, že jí chce zpátky*
Děkuju Samovi za to, že se mi snažil pomoct sehnal hůlku, snad se to povede
. A taky za zábavu přitom.
Děkuji Dannymu za povečerní zábavu a pak za tu část v havr. spolce, kdy jsem se opravdu chlámal. I když i předtím to stálo za to s našima nožíkama
(Stejně toho Colina jednou zapíchnem )Děkuji Ale, že mi nesebrala nůž, ale taky mohla počkat, než jsme mu ukradli hůlku. Já vážně nějakou chci!
Děkuji Maverickovi, že mi nedal rosolovité nohy a mohl jsem se tak smát Orphesovi, který nemohl chodit. Ale už jsme tu hůlku skoro měli, než mě odhodil od Colina...!
Děkuji znova Clapce, Maverickovi a všem co se podílejí na této akci, je to fajn, že se něco děje.
Děkuji Kath Star za super hru v havr. spolce, vážně jsem se u toho bavil a bylo super, že dělala, že mě nevidí, přišel bych o zábavu, kdyby mě vyhnala a brečel bych, že se nudím
. A za fajn pokec před Havrem. A to jsme už chtěli jít spát, ale ještě jsem Dannyho někam vytáhl
Děkuji samořejmě všem, co po hradě rozmisťují ty za****ý zakopávací pasti a hlavně tomu, co nám jí hodil u vstupu do spolky. Je to fajn vědět, že nemůžu odejít a přijít bez toho, aniž bych se pořádně rozsekal.
Děkuji všem, co mě maj rádi takového jaký jsem, se vším všudy. Vážím si toho.
Děkuji Sayace, že kdykoliv si něco udělám, nebo vymyslím, tak že je na ošetřovně, aby pomohla.
Děkuji Bell za... No ona ví za co.
Děkuji za celé ŽvB, že existuje!