Pravidelně navštěvujte Webové stránky ŽvB www.zvb.cz pro nejaktuálnější informace Discord: https://discord.gg/NqqGcAAwww.facebook.com/zvb.cz
no tvoje vina by nebyla ze delas hovadiny? ja kdybych byl Snapem a videl bych jak jsou nenapravitelny tak bych byl taky nastvanej a strhaval body. No doufam ze si z toho konecne vemou holky ponaucení
a proč by měl být naštvaný na mě ?
Citace: Vodacek Říjen 24, 2010, 01:11:50 odpolednea proč by měl být naštvaný na mě ?ptže si nám pomohl
V tomto případě bych vinu přiznal, ale kdyby mě potkal snape a strhával body za to že je naštvanej tak to by asi moje vina nebyla....
My si nestěžujem že děláme školní trest, ani že nám pomohli. Jen že nám strhl body ta tu pomocEDIT : proč neni hloupá otázka
Same, a ty si hraješ na co ? Na RT ? Nechápu o co se snažíš, nonRP hru si maj řešit RT a ne hráči
... No doufam ze si z toho konecne vemou holky ponaucení
nechcu slyset ze nejaky moje "nasili" na prvacich ma dusledek. jenom jsem zvedavej jestli opravdu vite co je to RP. protoze pokud vim tak jedenactilety dite jeste nema kdo vi jak odolnou kostru a kdybych jednu z vas opravdu takhle nesikovne odhodil, coz se celkem pravdepodobne stane po tom co Sam zjisti co se stalo, tak by me zajimalo jestli budete hrat RP nebo ne. jestli po me vystartujete nebo zahrajete ze se vam neco stalo a pokusite se zmenit muj nazor na vas.