Moc pěkný video, to se tam dá takhle natáčet? a fotky taky supr
Díky za pochvalu.
Natáčel jsme to přes program Fraps, ale tam je nevýhoda, že natáčí nekomrimovaně. resp. video mělo 9GB, až pak jsme ho zmenšil na 150MB.
já když jsem se zaregistrovala, tak jsem nejdřív myslela že to bude ňák takhle, že to uvidim z první osoby,
Jsou tam tři volby pohledu:
1) z první osoby. Je to zajímavě a v něčem i lepší, ale nedá se to téměř ovládat
2) z třetí osoby. Je to asi nejlepší pohled, je nejpřehlednější a dá se to ovládat, jakmile si člověk zvykne
3) pohled s volnou kamerou. Je to prakticky to samé jako pohled z třetí osoby, ale kamera se nehýba, zatímco postava jo. Je to celkově nepoužitelné.
ale ono to zas tak hezký není, to 2D je mnoooohem lepší a hezčí a přehlednější prostě nejlepší
Ne, není to jako 2D to je pravda. V Iris to vypadá nepřehledně, chybí hodně itemů a animací a Iris je zabugovaná.
Shrnutí: Aby se mohlo použít Iris pro ŽvB, muselo by se nejdříve upravit Iris(Itemy, grafika, a hodně dalšího). Pak by se muselo předělat ŽvB, protože tam chybí hodně zdí. sice by to v 2D klientovi nevadilo, ale v Iris to vypadá šíleně
EDIT: Procházel jsme se po hradě v pohledu první osoby a člověk se lehce ztratí