Dobré ráno,
jelikož předešlé téma věcí na Příčnou je tak nějak zapomenuté, rozhodla jsem se toto téma obnovit v novém ,,kabátku" *pevně věří, že za to nebude ukamenována*
Mám několik momentálních nápadů, kterými by se dala hra zpestřit všem hráčů a jak už bývá zvykem nakupování je vášeň a to nejen dámského osazenstva
.
Vezmu to postupně:
• podkolenky (punčochy) - v HP součást uniformy dívek, myslím, že by bylo fajn, kdyby byly k dispozici i ve hře
(samozřejmě jsem si vědoma, že oblečení je nekonečné téma, ale toto je součástí uniformy, tak by se na to mohlo přihlédnout)
• brýle (sluneční, dioptrické) - I kouzelníci nemusí vidět perfektně a je třeba si hlídat zrak před sluncem obzvlášť v letních dnech
•
vonné tyčinky - například v podobě krabičky, tyčinky, čehokoliv co by se položilo na stolek v místnosti a zapálilo (křesadlem, kouzlem) při čemž by to poté ,,vydávalo" emoty jako při použití parfému *místnost voní vůní připomínající rozkvetlou louku* - příklad• tyčinky do uší / ušánky - máme kartáček, zubní nit, mýdlo, tak proč ne tyčinky do uší?
• kapesní zrcátko - zejména u dívek *prohlíží se v zrcátku*
• pelech pro zvíře / košík (kočka, pes) - máme klubíčko, kartáč, kachničku,... a co takhle pelíšek?
• obojek pro zvíře (kočka, pes), štítek na nožku (sova, krysa) - asi by to nebylo viditelné na zvířeti, ale při přejetí kurzoru na zvíře či použití emotu *blíže si prohlíží* by mohlo být vidět například, toto zvíře patří Vivien Lamina. Při ztrátě / hledání mazlíčka, atd.
• skřínka/krabička na lektvary - zhotovené lektvary mít přehledně pohromadě v malých dózičkách o obsahu 1 flakonu.
Dodala bych ještě, že netuším, zda věcí výše vypsané jsou realizovatelné, či už ve hře jsou (a já to tím pádem nevím).
Na závěr bych chtěla říci, že je téma otevřené všem a budu ráda, když se někdo zapojí i se svými návrhy, či se k mým návrhům vyjádří. Kritice jsem otevřena
.