Téda to je nápad. Taky bych to moc ráda uvítala. Jsem z prváku taktéž a pamatovat si všechna jména jak se kdo jmenoval je pro mne těžká záležitost. Již tak 3x jsem se seznamovala s jednou prvačkou, (dnes jsem si vzpomněla že to bude ona, kdo mne zdraví
) bohužel stále si nepamatuju její jméno, jen vím že má tuším zelené šaty
a stejně si nejsem na 100% jistá, zda to byla ona, kdo mne dnes zdravil. Do tváře nevidím, tak je to trochu těžší. S těmi jmény by to bylo určitě super
A pokud jde o to, že bychom se představili znovu...raději se představit znovu, než znát úplně všechny jen proto, že jim svítí nad hlavou jméno. Snažím se pamatovat si všechny, ale když už první den potkám první osobu a dám se s ní do řeči a zrovna se nedávám do řeči úplně s každým, musím si ji pamatovat. Už tak je dost trapné ptát se 3x na jméno
Díky tomu, že pokud to bude o dalších prázdninách, určitě bych to uvítala taky jako již druhák
No a ty které známe, bychom si klidně mohli označit předem jakoby si to vzájemně potvrdíme, že se známe, ať si lidé nemohou označit někoho, koho neznají. Určitě nebude tak těžké přijít ještě před skrytím všech jmen za někým, dát se s ním do krátké řeči a mezitím poslat druhému hráči potvrzení, že se znají a tím si jej moci i pojmenovat. Ani bychom se nemuseli ptát na jméno pak znovu po vymazání jmen, když už někteří budou pojmenovaní, ti co se znají