A co, že se tu řeší? Že je hra pro děti? Pokud je pro děti tak proč ji hraje tolik dospěláků? Hra je pro hráče, mezi kterými jsou všechny věkové kategorie, na děti se myslí a jsou pravidla, která je berou na vědomí. Ale je něco jiného je brát na vědomí a tvořit hru exkluzivně pro děti. Někteří s tím očividně mají problém, ale děti nejsou hloupé a ani dementní, jak si je dospělí představují, dementní jsou dospělí, co mají potřebu je chránit před "krutým" světem. Většina dětí ví co je tam venku, jediné co neví je proč všechno musí dospěláci komplikovat.
A navážet se do Matthewa je vyjádření k čemu? Představte si to, ale RT nejsou roboti s kolektivním myšlením a je snadnější přepnout účet a vyhnout se tak kritiky RT kolektivu, protože některé názory zkrátka říkají za sebe a ne za RT.
Spíš mi vysvětlete, proč máte potřebu tu na forku strašit ještě tak dlouho, když už tu snad nikoho váš názor nezajímá. Pardon, ale nejste bojovníci za pravdu a práva hráčů, kdyby byli hráči tak nespokojení, tak by se snad ozvali nebo prostě přestali hrát. Tohle už mi přijde jako naprosto zbytečné honění ega a hraní si na Zora. Pokud nedokážete za ŽvB udělat tlustou čáru, tak je spíš otázka kdo jsou tu ty děti, jestli hráči nebo vy.
Tohle referendum se koná hlavně kvůli mně, jelikož Gian by si rád vzal svého dlouholetého přítele a tak jsem podal žádost jestli by to šlo nějak provést. Tohle z toho vzniklo, takže to buď k mojí spokojenosti projde a nebo ne. Pokud ne, tak mě to sice zklame, ale zklamou mě hráči a ne RT.
Peace