Hráči - Diskuzni Forum > Návrhy, náměty a připomínky
Kino v Bradavicích - Čarovná páska Jeffrey-a Lastmovie
MePytagoras:
(dopredu sa ospravedlňujem ak som tento topic založil na zlom mieste, ak áno, tak prosím presunte na správne miesto.)
Ahoj!
Včera som tak rozmýšľal nad starou stránkou plug.dj, ktorú asi všetci, alebo aspoň väčšina poznáte. Zrušila sa, ale pred pár rokmi sa vytvorila nová, podobná stránka. Dubtrack. Uvažoval som nad tým, či by sme nemohli organizovať také spoločné filmové večierky. Vytvoril som tam miestnosť, v ktorej som sa pokúsil nastaviť limity prehrávania, aby sa tam mohli púšťať aj celé filmy, nie len 5-6 minútové klipy. Samozrejme tá miestnosť sa môže využiť aj mimo večierok na spoločné počúvanie hudby, pozeranie videí a tak. :)
Pokúsil som sa stručne napísať nejaké info a pravidlá, ale samozrejme sa nejaké ešte môžu pridať.
Na dodržanie pravidiel samozrejme budú dbať členovia RT, alebo hráči, ktorý budú tým poverený a ktorým po prihlásení pridelím moderačne práva.
*Dodám maličkosť, že asi spoločnosť má 2 malé chybičky na stránke a to:
1.) Keď sa vyčistí chat, tak po znovupripojení do miestnosti sa všetky staré správy vrátia.
2.)Pri vypnutí prehrávania sa asi nevypne u každého už aj, či že sledovatelia musia refreshnúť stránku aby sa im to vyplo.
Ja sa pokúsim ohlásiť tieto chyby a dúfam, že sa to čoskoro opraví. :)
Odkaz na stránku a rovno aj na miestnosť: https://www.dubtrack.fm/join/kino-v-bradavicich-carovna-paska-jeffrey-a-lastmovie
Je potrebné sa registrovať.
Miestnosť je zamknutá a vyžaduje heslo k vstupu. Heslo vám prezradím len v prípade, že sa nápad schváli. :)
Tu sú screeny na podrobné info a pravidlá.
Prosím, napíšte ako sa vám páči nápad. :)
Teším sa na vaše názory a ospravedlňujem sa za Spam.
ElisabethPrior:
Podle mě je to super nápad :)
MePytagoras:
Pridal som ešte anketu, či že môžete hlasovať a nemusíte sa zbytočne rozpisovať. :)
Adam Chiavaelli:
Jen tak pro informaci, kdo to bude provozovat? A to mu nebude vadit, že to je protiprávní?
Lauren Frost:
Isabella Nayer pod jinou IP? :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi