Hráči - Provoz > Betaprovoz

Voľba zástancu hráčov

<< < (3/3)

Hazel Wright:
Hazel Wright

-->Ahoj, bude mi za chvíli 21 a sice nehraju tak dlouho jako Shyam, nicméně si myslím, že díky spoustě zkušenějších hráčů (oni ví) jsem se velice rychle dostala do hry (za což díky). Momentálně studuju také vysokou školu, a ano, také právě máme zkouškové, ale v době (ne)zkouškového se snažím být ve hře (což mi můj zástupce také jistě rád dokáže :D) a už teď vypomáhat (patří to k charakteru mé postavy – chytrá a trpělivá, snad budu mít ohlasy u Havránků)
-->Ve hře teď bývám skoro každý den, rozhodně si nemyslím, že je problém mě však kontaktovat také jinde - na SZ na fóru nebo Skype. Volba záleží čistě na vás.
-->A aby to nezůstalo celý „post“ v jedné koleji, mým zástupcem/druhým zastáncem bude Jordy Carter – Geniální, trpělivý a krásný k tomu. To vše v jednom! Volte ihned! (jeho vlastní slova! Jako kandidátka mohu potvrdit :P)
-->Co se týče našeho plánu, jako zastánců hráčů, myslím si, že je nezbytné umět naslouchat hráčům, umět jim poradit (i na padesátý dotaz na tu samou věc :D), a snažit se vyhovět jejich přáním. Jistě by také nebylo od věci, abychom diskutovali nad většími nápady/problémy/návrhy s RT na poradách, což jak vidím, je vytyčeno v „Právech a povinnostech“.  Dlouhodobějším plánem by pak mohlo být zlepšení RP úrovně hráčů a omezení omezování svobody a samozřejmě zlepšit občas velice tenkou hranici mezi RP a RL světem při některých situacích.

Hazel & Jordy

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi