Hráči - Provoz > Betaprovoz
ŽvB 2 - HRAD - soutěž
Ben Thruffle:
Jen si trochnu rejpnu a řeknu že tohle je pohled z jezera a hřiště je (většinou) víceméně na druhé straně hradu. Vodáček to nijak nespecifikoval, ale měl by to asi být pohled na hrad ze směru od hřiště.
Bc. Vodacek je osel:
a ještě sem řekl že nepotřebujeme pozadí aby se dal zaměnit za tenco je na obrázku nahoře, takže ani zimní tam moc pasovat nebude, ale! je jinak se mi to líbí.
Amelia Allingham:
--- Citace: Hayley Bettencourt Červenec 07, 2014, 03:57:14 odpoledne ---Je mi jasný, že Eskymákovo dílo už jen tak někdo nepřekoná, ale tak, musela jsem to zkusit. :D
Výsledek několikahodinovýho vztekání se ve Photoshopu:
--- Konce citace ---
Tak to je parádní! Klobouk dolů.
Carl Dawson:
Nic moc to není a na předešlý obrázek asi můj obrázek mít zdaleka nebude, ale jen tak to zkusím, co na to řeknete. Je to můj hrad z Minecraftu a jeho fotku jsem upravil lehce v jednom prográmku. Je to samozřejmě pohled od famfrpálového hřiště. Co se týče stavby (hradu), tak se snažím, aby odpovídala víceméně realitě, takže by ten hrad neměl být zas tak jiný než originál. Tak uvidím... ;)
Geneticky změněný Eskymak:
--- Citace: Ben Thruffle Červenec 07, 2014, 05:52:04 odpoledne ---Jen si trochnu rejpnu a řeknu že tohle je pohled z jezera a hřiště je (většinou) víceméně na druhé straně hradu. Vodáček to nijak nespecifikoval, ale měl by to asi být pohled na hrad ze směru od hřiště.
--- Konce citace ---
Haha, já věděl, že nemam rejpat já aby nekamenovali mě :D
--- Citace: Carl Dawson Červenec 07, 2014, 08:14:14 odpoledne ---
--- Konce citace ---
Opravdu jsi to stavěl ty? Pak bych zvažoval přihlášku do ST :-)
Hayley Bettencourt:
Ten zimní hrad se mi moc líbí! Škoda, že to vodáčkovo soutěže se to technicky nehodí.
edit Björn: A pozor, pokud jste si vysloužili pochvalu od Eskymáka, jste chodící rarity!
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi