Já bych chtěla ze srdíčka poděkovat: Všem dnešním smutečním hostům, za to že se dostavili a vydrželi poslouchat ...
(neděkuju jim, že nešli na hostinu, teď to budu sušit kdoví jak dlouho v lednici )Dále bych chtěla hodně moc poděkovat tomu človíčkovi, který ztvárnil roli postavičky Lucase Parkera, díky němu jsem se většinu roku ve hře nenudila... také mu děkuji za "pěkné" zamotání Rosinina příběhu...
Pak děkuju Ashovi za obrovskou podporu, v těchto Rosalindiných těžkých dnech... našla v něm kamaráda, jakého by nečekala...
Děkuji také za mudlu, který naboural dnešní obřad, trochu mě to vyvedlo z míry a na chvíli jsem zapomněla, co bylo na programu....
(možná se někteří budou ptát, proč to bylo na ostrově, ale mělo to svůj specifický důvod)Děkuji za zhotovení věnců v šibeničním termínu...
Děkuju Vallynce, že neustále je schopná poslouchat to moje věčné naříkání mimo hru ... (ona ví co myslim)
Děkuju Alashamě za dnešní rozhovor...
Děkuju Amelii, že si se mnou namáhá mozeček... (mrzí mě, že si dnes nemohla dorazit, vím že bys přišla ráda)
Děkuji G. za dnešní taxikaření....
Děkuju všem na, které jsem zapomněla a pomáhali...
------------------------------------------------------
A teď trochu z jiného soudku :
Děkuji Eskymákovi za zvelebení jisté instituce...