no me stacily prvni ctyri a pul minuty prvni casti a dal ani krok. a to jsem to jeste trochu skakal bo je to silene zdlouhavy. jak uz poznamenal Logan. navic je to znacne detinske. teren silene rovnej, ani breh te smrtelne nebezpecne reky neni vyskove upraveny, nikde ani kerik, ani strom, reka vypada jako pruh dlouhy dve policka a rozkopirovany a pak pridanych par kaminku na okrasu, most vypada jako vysouvaci rampa pro vozickare u saliny, nektere komentare trech bratru odpovidaji spis reci pubertaka nez ostrilenych a arogantnich carodeju ... aneb po vycarovani mostu jeden z nich prohlasi "Super." u nekoho takovyho bych cekal spis kamenny vyraz ve tvari a mozna utrouseni poznamky ve stylu "To je lepsi. *rekl namyslene*" ... no a pak jak smrt dela prvnimu bratrovi hulku ... aniz by se pohnula tak se pred ni ukaze hulka a az kdyz ji predava bratrovi tak je tam krkolomny emot informujici nejdriv o predani hulky a az pak o jeji vyrobe? rekl bych obligatni ... snaha se ceni. ale rozhodne bych u toho skoncil a k prohlaseni "moc se mi to libi" to ma hodne daleko. je mi lito...