Hráči - Diskuzni Forum > Pokec

Sny o zvb

<< < (75/75)

Harwey Hill:
Mě se občas zdá, že zkouším s postavou nějaké věci typu výprava do dungu a pak mi umře... musím pak složitě vymýšlet, jak ji oživit :D

Alice von Thean:
Mně se jednou zdálo, že mě naháněla po celých školních pozemcích vrba mlátička a pak vlezla i do hradu a přestala mě honit až v momentě, kdy jsem zmizela v tajné chodbě :D

Alice von Thean:
V sobotu se mi zdál zase hrozný sen...sice nebyl úplně o žvb, ale o HP, ale to neva. :)

Každopádně se mi zdálo, že jsem v Zapovězeném lese a mám zabít Ten jehoz jmeno nesmime vyslovita, tak jsem na něho namířila hůlkou a vyslala smrtící kletbu, která ho zasáhla a co se nestalo? Narostl mu nos! Pak jsme na sebe začali vrhat kletby až jsme se dostali do Hagridovy boudy a já ho ještě několikrát zasáhla smrtící kletbou, ale nikdy se nic nestalo. Sen skončil tak, že Ten jehoz jmeno nesmime vyslovit odešel a vypadal jak po kletbě Imperius.

Patrick Flitch:
Zrovna vcera (pátek) se mi zdál sen jak jsem šel v noci do chodeb a začal mě nahánět nějaký prof. ze kterého se vyklubal Dworkin (bez urážky). Strhli havraspáru 100 bodů a já byl z toho někde :D Fuj

Lauren:
Snívalo sa mi, že zakladatelia prileteli k nám z inej krajiny/iného sveta kde to tak sršalo mágiou, že boli neskutočne mocný.
Tuná ale tomu tak nebolo a tak moc oslabili, čo sa nepáčilo Salazarovi. Preto začal loviť magické bytosti a tvori aby z nich tú mágiu dostal. To ostatní zakladatelia ešte prehliadali ale keď začal loviť čarodejníkov tohto sveta, už sa im to nepáčilo a rozhodli sa ho spomedzi seba vyhodiť. Jediný kto bol na vážkach bola Helga, v mojom sne mladučká, hubeňučká slečna, ktorá bola do Salazara zalúbená a tak sa jej to nepáčilo a bola z toho smutná, no tiež hlasovala pre.
Salazar sa stal vyvrheľ, založil smrtijedov, s ktorými lovili ďalej čarodejníkov pre mágiu. Helga ho napoly slepo nasledovala, no stále zostala s ostatnými v kontakte. Aby mohli sledovať ako ju pomaly Salazar trávi (niečo jej dával do jedla). Chuderka celá zostala tlstá, napuchnutá, so začervenalou pokožkou.
Rowena sa jej snažila dohovoriť, že ju Salazar len zneužíva, no ona jej v slzách hovorila, že ho stále miluje.

A to bol koniec xD

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi