Hráči - Diskuzni Forum > Pokec

Sny o zvb

(1/75) > >>

Nika Humming:
Zdálo se vám někdy o zvb? Mě se třeba dneska zdálo že muj učitel dějepisu hrál taky zvb. Výhodou bylo že ve třídě v normální škole napsal na tabuli rozvrhy vššech ročníků zvb. Potom tam byla část kdy jsem šla pozdě do normální školy a najednou se kousek ode mně vynořilo pár hráčů zvb kteří zrovna jeli kolem a nabídli mi že mě svezou do školy. Jenže mě odvezli ke špatný škole tka se přiznejte kvůli komu jsem přišla pozdě do školy! :D :D Kromě toho by mě zajímalo kdo zvládnul ujet cestu která jindy trvá půl hodiny za 4 minuty. Takže se přiznejte kdo má řidičák a tady mužete připsat taky svoje sny o zvb

Frederic Johnson:
CHá Chá :D jetli sem někdo bude psát sny těším se jaké tu budou :D Mě se zrovna nedávno zdálo, že jsem se přihlásil měl jsem nejvyší práva a byl jsem RT :D:D:D
to budou zase poznámky ;D
edit aaron: tak to byl fakt jenom sen

Bc. Vodacek je osel:
v záhrobí se zdají sny ?

Frederic Johnson:
Což pak jsem já v záhrobí? :P
Já ne to ISAAC!