Občas tady ještě zabrousím a kouknu se jak se vám tu daří, ale nedá mi to a musím se přidat
Především bych chtěla poděkovat
Topperovi a Kučířovi, že ŽVB vymysleli a rozběhli. Dále mé díky patří jednoznačně
Kučířovi za to, že mě do tohoto projektu zasvětil a dovolil mi stát se jeho součátí, i když jsem ani nevěděla co to Ultima vlastně je
. Byla jsem jen další nadšený Pottermaniak
. Rozhodně mu patří můj obdiv za to, že tomu tady stále velí a vydržely mu pevné nervy. A taky že postavil plno místoností, které jsem mohla vyzdobit. Dále můj dík patří
Jelenovi, který měl trpělivost konkrétně semnou a učil mě stavět
. Jo...to byly časy. A taky za to, že se zamnou občas staví do Ostravy
. A za to že mě naučil, že lidé si zaslouží druhou šanci
. Taky bych chtěla poděkovat
Vaškovi za spoluúčast při stavění a za hašteření Snape vs McGonagallová
. Rozhodně nemůžu zapomenout na
Thomase za noci strávené stavěním a super srandou, protože jen pracovat se přeci nemá
. Za super pokec, který jsme dali a za zábavu, kvůli které jsem ve hře byla skoro každý den
. A taky za sraz v Olomouci
. Určitě bych chtěla poděkovat všem skriptařům, za skvěle odvedenou práci, protože udělali hru zajímavější. Všem grafikům, co si vyslechli stížnosti a vymýšlení stavbařů
.
Amandě a Benovi za to jak se ujali svých postů a pomáhají projektu rozvíjet se dál.
. Benovi ještě za spolupráci při stavění
.
Narionovi a Danielovi za to, že jsem je potkala, a dělali svou práci. Narion byl můj oblíbený student Nebelvíru
. A určitě Děkuju ŽVB, ze to, že jsem si s ním užila spoustu srandy, poznala nové lidi a rozvíjela svou osobnost
. Na to se prostě nikdy nezapomíná
.