Dobre, ac jsem nechtel predvedu i svou dekovacku. Za pripadne gramaticke a stylisticke chyby se predem omlouvam. Beru to v podstate po sobe jdouci osoby, jak jsem je poznal.
V prvni rade bych chtel podekovat
potterwebu.cz, jelikoz diky nemu jsem se k ZvB dostal, coz me navadi na prvni osobni diky
Kucirovi, za to, ze mi umoznil na 14 dni hrat jako hrac, nez se testovaci provoz hry (Dekuju tim, vsem hracum, co se zucastnili.) ukoncil a ja nasledne nastoupil do RT. Jako uplny lajk, bych mel podekovat
Alexu Ferederovi, ktery si to ani neprecte, ale ten me poucil v prvnich minutach hry, co je to RP a jak se UO ovlada. Pri vstupu do RT patri dik
Vaskovi, jelikoz diky nemu jsem se naucil stavet, za coz mu vdecim a za Snapea, ktereho jsem vazne jako hrac nenavidel. V zacatcich ale i ted muzu stale dekovat
Marsovi, za prisun skriptu a sponzora nasich webovych stranek a
Topperovi za jeho praci, kterou venoval foru. Zapomel bych na
Ariol, ktere patri take dik, jelikoz se podilela na provozu brzkeho alfaprovozu.
V alfaprovozu si vzpominam na
Kate Littleton, diky niz moje postava Thomase Algarova mohla dale zit a
Kathleen Jasper, ktera tvorila prave s Kate skvele RP hracky. Ac problemovy, ale za to vtipny,
Narion Themiall, nad dokazal postavit ze zidle a trhat si vlasy na hlave. Diky nemuz jsme ted (nebo alespon ja) imunni proti podobnym hracum.
Dajana byla pro me v alfaprovozu druha ruka, je mi lito, ze uz tady neni a tak ji alespon dekuji, ze s ni muzu nekdy popovidat a za hodiny dlouho nocni prace na hrade. Parohac,
Jelen! Dik patri za flutter studio, diky niz muzu vzpominat na skvele casy stravene s vami a za vecnou podporu v kandidatnich obdobich
Dostavam se nyni jiz k dobe, ktera vetsina z vas zna. Proto dekuju
Amande, ktera bere vsechno s usmevem i kdyz jde do tuheho a dokaze projekt vest jako zastupce. Take ji dekuju za obetavost vuci me a za azyl.
Ben Thruffle si zaslouzi taky dik za to, jeho obetavou praci pro ZvB a urcite v budoucnosti prijde tato obet znovu a taky za to, ze dokaze si se mnou psat, kdyz hraje hry se Sayakou. (Diky Say, ze nam to tak mile zamestnavas
) Z Bena rovnou k
Eskymakovi, jelikoz je mam spojene s Benem. Jemu patri dik za to, ze si zrusil ICQ a ja ho ted nedokazu kontaktovat, jelikoz Jabber nemam
Za korekci webu a dobreho ucitele astronomie
Mao. No a komu jinemu podekovat, nez
Vodackovi a
Alexovi v poslednich radcich odstavce. Rekneme si to narovinu, bez nich by jsme do ted lezeli na zemi a varili v lektvarech pouze kakao.
Je tezke dekovat v soucastnosti, jelikoz sam moc vsechny lidi uz neznam, proto budu mozna mene konkretnejsi. Dekuju
Danielovi (ac uz mohl byt mnohem drive napsany, jen jsem nevedel presne za co mu dekovat), ze setrvava v tymu nadale a prispiva svou pomoci. Klanim se take vsem
stavbarum, kteri dokazi postavit hezke stavby z mala co UO nabizi.
Jamesovi, za nevsedni zazitek z HP7 premiery
Daisy (pokud se nepletu), ktera me vzdy vita slovy Zabaaaaa, coz vykouzli usmec
A vseobecne
vsem kompotum a zavarovackam, kteri maji chut neco pro ZvB delat. Diky
Albertovi se muze novy hrad rozvijet rychleji, coz je velke pozitivum. Pres kompoty a zvarovacky ke zbytku
RT tymu, kteremu jsem nemohl nic vymyslet, nebo me v tutuo chvili nic nenapadlo, tak se zaroven i omlouvam. Diky temto lidem projekt muze fungovat, protoze ac jsou male clanky, tvori spolu velky retezec. A nakonec chci podekovat
Tomasovi Minarovi, ze vubec nam dovoluje ZDARMA vyuzivat jeho server, tim ho zatezovat, pro ucely naseho projektu a za jeho trpelivost, coz me nabada na jeste posledni diky
vsem hracum, kteri CHAPOU, ze tento projekt je vytvaren skupinou lidi, kteri to delaji radi, ve svem volnem case a necekaji od nas tim padem zazraky.
Diky, ze jste dosli az sem.
Muzu rict, ze tento projekt vzal cast meho zivota, jsou tomu uz 4 roky a 5 mesicu, diky nemuz jsem poznal skvele lidi i osobne.
Diky ZvB!