Hráči - Diskuzni Forum > Pokec

Málo hráčů

(1/6) > >>

Sierra Rodriquez:
Ahoj,
ŽvB hraju přerušovaně už spoustu let a je to velmi srdeční záležitost, protože to bylo jedno z prvních RPG, které jsem hrála. I přes otřesné RP, nelogičnost chování či další chyby začátečníků (bylo mi 12 no ::) ), jsem si našla skvělou partu, se kterou jsme vydrželi hrát pár školních let. V té době si pamatuju, jaké peklo bylo dělat prváka - přeplněná a zalagovaná školka, fronta na otevření Příčné a následná fronta přes celu Příčnou při čekání na peníze a nejhorší předbíhání se u zařazování, protože to trvalo asi 2-3 hodiny (ke všem těmto událostem jsem si dělala popcorn, abych se nenudila ;D ). V té době se posílalo i 500 dopisů novým prvákům s výzvou k instalaci hry.

Po nějaké době jsem teď zase začala hrát a je mi trochu smutno. Kam se poděli hráči? A jak to, že se neobjevují noví? To je hra banálních textovek přes messenger vážně tak baví?

Jak už jsem řekla ŽvB je moje srdcovka a nechci, aby skončilo kvůli nedostatku hráčů. Prosím pojďme se zamyslet, jak tuhle super hru, kterou si tolik lidí zamilovalo, přivést opět více k životu. Jak zvýšit propagaci a dosah, abychom zase měli fronty přes celou Příčnou a nablito v Kotli, protože i když nás to štve, tak bez toho je ve hře vlastně trochu smutno.

Díky za pozornost a případné návrhy, jak a kde ŽvB propagovat, jako tu nejlepší hru na světě, bez které se neobejdete. Sama mám pár nápadů, ale bojím se, že sama dokážu málo.

https://imgur.com/2n633GV

Lysander Strangelove:
Odpověď na tohle je celkem jednoduchá - propagace. Webovka s prastarými screeny, poloaktivní facebooková stránka. To jsou věci, který zkrátka už nezaberou. Obzvlášť u generace, pro kterou cokoliv nacházející se na třetí stránce vyhledávání v googlu, je prakticky neexistující.
Chce to zkrátka posílit v tomhle ohledu. Je tu ještě hrstka textových her, takže proč nerozhodit sítě a zjistit jestli nejsou ochotné zkusit malé quid pro quo? Pak je tu taky možnost zapojit se na instagramu, to nemůže uškodit. Prostě je potřeba mít větší presenci. Místo toho to vypadá jako kdyby se ŽvB schovávalo pod neviditelným pláštěm.

A celkem mě děsí, že na ŽvB je tak trefný slogan toho oranžového pána. ;D

Alastair Scarborough:
Jojo. Taky považuju ŽvB za svoji velice srdcovou záležitost, kdy zařazování trvalo 3 hodiny, v Kotli bylo vždy nablito, přeplněná učebna astronomky, kdy se musely vyčarovat židle navíc a tak.
Je to opravdu jen o propagaci. A v téhle jednoduché době by opravdu nebylo od věci přejít na Instagram a propagovat se zrovna tam.
Protože upřímně...  ŽvB už víceméně drží stávající hráči, kteří mají už třeba třetí postavu.

Taweri Drowen:
Musím plne súhlasiť. Ja sám by som veľmi rád hral a prispel do hry ale bohužiaľ isté okolnosti nedovolia. Propagovať by som to tiež chcel keby to bolo nejak možné. Instagram moc nepoužívam a ani tam nemám moc vecí ani ľudí. Pokúsil by som sa spraviť nejaký plagát na reklamu, môžem sa pokúsiť aj finančne prispieť na platenú reklamu pokiaľ by sa to dalo dať tiež dokopy, takisto som si už dávnejšie všimol, že je jedna rozpracovaná  "lepšia" verzia webovej stránky, ktorú robil tuším Ben, dám sem odkaz (pokiaľ to vadí tak sa to môže vymazať) http://ben.zvb.cz/. Stačilo by to aktualizovať a trochu pomeniť aby tam neboli tiež údaje z doby kamennej a vymeniť aktuálnu na túto.
Tak či onak, je obdivuhodné, že projekt takéhoto druhu, robený mladými študentmi strednej a vysokej školy už existuje viac ako 10 rokov, je v tom neskutočne veľa práce a energie, zaslúži si to aspoň trochu väčšiu popularitu.

Emma Rivers:
Taky už jsme to s pár lidma řešili.. On je ten úpadek vidět i na webu, kde vůbec nejsou aktualizovaný seznamy studentů  :-\
Profil na instagramu mě taky napadl, přece jenom je to dost používaná platforma. Jen najít někoho, kdo by měl čas to dělat. Můžeme se pokusit tu nahodit nějaký nápady, jak co vylepšit, třeba by něco bylo realizovatelný.  :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi